Luminita Pirvu

Elevator Lab cauta startup-uri specializate in solutii IT pentru banci

Imagine principala
Elevator Lab cauta startup-uri specializate in solutii IT pentru banci
Startup-urile care ofera solutii in zona de plati si tranzactii bancare, Big data Analytics, RegTech, investitii si tehnologii de tranzactionare pe bursa pot intra in acceleratorul Elevator Lab. Programul este accesibil pentru zona Europei Centrale si de Est iar cei selectati pot primi finantari pentru a-si dezvolta ideile si inovatiile in domeniul bancar.

"Elevator Lab" a fost lansat de grupul Raiffeisen Bank Interntional si cauta startup-uri din Austria dar si din Europa Centrala si de Est.

Startup-urile vor avea la dispozitie 4 luni pentru a dezvolta ideile si conceptele impreuna cu expertii Grupului Raiffeisen Bank. Bugetul pentru prima etapa de dezvoltare a conceptului poate ajunge pana la 200 de mii de euro.

"Scopul nostru este o cooperare pe termen lung in vederea extinderii portofoliului propriu de produse si servicii. Cu anii nostri de experienta sustinem startup-urile si ii ajutam sa-si dezvolte ideiile si inovatiile prin proiecte pilot. Le oferim acces la know-how-ul nostru si accesul la baza noastra de 16.6 milioane clienti ", a declarat Johann Strobl, CEO al Raiffeisen Bank International.

Aplicatiile pot fi depuse pana la 31 iulie pe site-ul oficial.
Parallax

Vizualizari
68
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri