Ovidiu Popica

Eveniment StartupCafe.ro,  7 iunie 2017: Ultimele informatii despre Start-up Nation Romania

Imagine principala
Eveniment StartupCafe.ro,  7 iunie 2017:  Ultimele informatii despre Start-up Nation Romania
StartupCafe.ro organizeaza pe 7 iunie 2017, de la 9.30, un eveniment cu participare gratuita, pentru antreprenorii care vor sa afle ultimele noutati despre Start-up Nation Romania, inaintea deschiderii oficiale a perioadei de aplicatii pentru program.

Evenimentul va avea loc la Clubul Taranului, de la Muzeul Taranului Roman, in Bucuresti, cu participarea secretarului de stat Ilan Laufer, de la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Antreprenorii vor putea afla direct de la oficialul guvernamental ultimele noutati legate de Start-up Nation Romania, program a carui deschidere pentru depunerea aplicatiilor este asteptata in luna iunie 2017.

La eveniment va fi, de asemenea, prezent un reprezentat al Bancii Transilvania cu care antreprenorii vor putea discuta despre oportunitati de finantare si co-finantare a programelor pentru firme mici si mijlocii.

Agenda evenimentului:

09.45 - 10.00: Inregistrarea participantilor
10.00 - 11.00: Oportunitati de finantare a afacerilor mici si mijlocii prin programul Startup Nation Romania – Cele mai noi informatii.
11.00 - 11.30: Co-finantarea programelor de stimulare a afacerilor mici si mijlocii prin instrumente bancare
11.30 - 12.30: Sesiune de intrebari si raspunsuri. Discutii

Invitat special:
  • Ilan Laufer, secretar de stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Moderator:
Ovidiu D. Popica, Project Manager StartupCafe.ro

Evenimentul este sustinut de:

Banca Transilvania - Banca Oamenilor Intreprinzatori
Hotnews.ro - Stiri Non-Stop

Antreprenorii interesati sa participe la “Startup Nation Romania - Fonduri nerambursabile pentru firme nou infiintate” se pot inscrie gratuit completand datele din formularul de mai jos:IMPORTANT: Acesta este un eveniment cu locuri LIMITATE, la care inscrierea se face GRATUIT, in ordinea inscrierilor, pana la ocuparea locurilor disponibile.

In caz ca te-ai inscris, dar nu vei putea participa, te rugam sa ne anunti cu minim 24h inainte de 7 iunie 2017, pe adresa redactie@startupcafe.ro ca sa putem aloca locul unui alt antreprenor.

Citeste si:
Oficial, in 15 zile: Start-up Nation Romania se deschide pe 15 iunie 2017
Parallax

Vizualizari
151
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri