CZ

150.000 Euro - oferta de investitie pusa in joc la o competitie la care sunt invitati sa se inscrie si start-upuri romanesti

Imagine principala
150.000 Euro - oferta de investitie pusa in joc la o competitie la care sunt invitati sa se inscrie si start-upuri romanesti
​Start-upuri din Romania sunt invitate sa participe la o competitie de profil din Ungaria, Blastoff, la care castigatorul va primi o oferta de investitie de 150.000 de euro, au anuntat organizatorii, intr-un comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro .

Organizata de acceleratorul de afaceri OXO Labs, competitia Blastoff si-a deschis sesiune de aplicare pana pe 21 aprilie 2017, pentru start-upurile din regiune, organizatorii subliniind ca asteapta idei de afaceri si din Romania.

Inscrierile se fac online, pe site-ul Blastoff.eu .

Calendar anuntat:

  • In perioada 28 aprilie-5 mai, vor avea loc interviuri video.
  • Pe 15 mai, 10 start-upuri vor primi notificari privind acceptarea pe lista scurta, in urma deliberarii unui juriu. Antreprenorii fondatori selectati vor beneficia de training in prezentarea ideilor de afaceri.
  • Pe 3 iunie, cele 10 start-uri care vor fi selectate vor avea ocazia sa sustina pitch-uri de cate 3 minute, live, in fata publicului si a juriului, la festivalul de profil Brain Bar Budapest, gazduit de Akvarium Klub din capitala Ungariei.

Mizele puse in joc:

  • Marele castigator va primi o oferta de investitiide 150.000 de euro din partea Power Angels, o retea de investiori focalizata pe Europa cenrala si de Est, si isi va putea dezvolta ideea de business intr-un program de accelerare oferit de acceleratorul de afaceri OXO Labs, de la Budapesta.
  • Alte start-upuri vor putea primi ca premii speciale sprijin in cadrul Google Launchpad, precum si training, coaching sau consultanta din partea unor specilisti in relatii public, marketing, promovare pe retele sociale.

Festivalul Brain Bar Budapest urmareste sa aduca pe scena start-upuri din Europa Centrala si de Est care sa faca legatura intre tehnologie si umanitate.

Competitia Blastoff, care are loc in cadrul Brain Bar Budapest, a ajuns la a treia editie, in anii precedenti derulandu-se sub denumirea CEE Lift Off.
Parallax

Vizualizari
112
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri