RA

Banca Transilvania lanseaza un startup prin care finanteaza afacerile mici. Cati bani pot obtine firmele si care sunt conditiile de finantare

Imagine principala
Banca Transilvania lanseaza un startup prin care finanteaza afacerile mici. Cati bani pot obtine firmele si care sunt conditiile de finantare
Grupul Financiar Banca Transilvania lanseaza BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici, prin care vor fi acordate finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate. Alte criterii de obtinere a investitiilor.

  • Imprumuturile sunt oferite daca firmele au cel putin 3 luni de activitate economica. Creditele pot avea ca destinatie sustinerea si dezvoltarea activitatii de zi cu zi, achizitionarea de marfa, plata furnizorilor, investitii in puncte de lucru si/sau deschiderea unora noi, achizitia de masini/utilaje etc.  
  • Prin BT Mic, abordarea clientilor este individuala, personalizata, avand ca obiectiv intelegerea fiecarei afaceri si agreerea unei structuri de finantare care sa asigure dezvoltarea acesteia intr-un mod sustenabil. Clientii beneficiaza de flexibilitate in ceea ce priveste garantiile solicitate si de sume de pana la 120.000 de lei, a mai anuntat Banca Transilvania.
  • Perioada de acordare a creditelor este de pana la 7 ani.
  • Imprumuturile sunt acordate rapid prin intermediul retelei BT Mic si a Bancii Transilvania.

"BT Mic este o initiativa a echipei noastre, devenita start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania prin care ajutam afacerile mici sa creasca. BT, ca banca a oamenilor intreprinzatori, are acum cel mai mare ecosistem de sustinere a IMM-urilor din Romania", spune Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania.
Parallax

Vizualizari
730
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri