CZ

Termen: Se fac inscrieri pentru premii de 5.000 Euro, in competitia Get in the Ring Romania, pentru noi afaceri in IT, arta, design si alte domenii creative

Imagine principala
Termen: Se fac inscrieri pentru premii de 5.000 Euro, in competitia Get in the Ring Romania, pentru noi afaceri in IT, arta, design si alte domenii creative
Mici afaceri din domeniul internetului, tehnologiei, designului, artei si din alte industrii creative vor concura pentru primi premii totale de 5.000 de euro, in cadrul competitiei Get in the Ring Romania, destinate start-upurilor, organizatorii anuntand termenul pana la care se fac inscrieri.

Pana pe 9 octombrie pot antreprenorii sa se inscrie in competitia Get in The Ring Romaia, eveniment de prezentare a idelilor de afaceri care va avea loc pe 14 octombrie 2016, la ARCUB Gabroveni din Bucuresti,  a anuntat, vineri, GEA Strategy & Consulting, organizatorul acestei sesiuni de pitching.

Inscrierea se face completand un formular online, cu inregistrare AICI.

Vor fi selectate 8 start-upuri romanesti din industrii creative si ICT, care vor urca pe scena Get in The Ring vor avea ocazia sa isi prezinte ideile de afaceri in fata unor potentiali investitori.

Get in the Ring Romania este etapa nationala a unui eveniment de pitching cunoscut in intreaga lume, prin care sunt promovate afaceri din urmatoarele domenii:

 • arta,
 • design,
 • arhitectura,
 • moda,
 • tehnologie sau new media.

Cele 8 start-upuri care vor fi selectate se vor confrunta fata in fata in sesiuni a cate cinci runde de pitching, de 30 de secunde fiecare, in care vor incerca sa convinga juriul de potentialul de business al ideilor lor.  

Cele mai bune 3 idei de afaceri vor fi si premiate cu premii totale de 5000 de euro, oferite de Banca Transilvania:

 • Cel mai bun pitch de la Get in the Ring Romania va primi de 3.000 de Euro si va merge direct in finala internationala, a Get in the Ring.
 • Premiul al doilea este in valoare 1.500 de Euro
 • Premiul al treilea valoreaza 500 de Euro.

Criteriile care vor fi luate in considerate in selectie se refera la:

 • calitatea de start-up a aplicantului (compania trebuie sa aiba maximum 8 ani de activitate)
 • caracterul inovator
 • potentialul pentru piata globala.

Evenimentul este organizat de GEA Strategy & Consulting in cadrul Creative Est #2, festivalul regional dedicat industiilor creative Est-Europene. Intre 10 si 16 octombrie 2016 are loc a doua editie Creative Est, festivalul care aduce impreuna industriile creative romanesti si est-europene intr-o saptamana de invatare, networking si descoperire.

Aflat la a treia editie nationala, Get in The Ring isi propune sa aduca in fata publicului start-upuri romanesti ale caror povesti sunt dovada unui  val de antreprenori romani care construiesc business-uri inovatoare in zona de industrii creative si ICT, consolideaza si inspira comunitati.

La editia 2015 a competitiei s-au inscris peste 70 de startup-uri. La categoria light weight (start-upuri evaluate sub 1 milion Euro), competitia a fost castigata de start-upul Skeptic Dog Animation, un studio de animatie 2D.  La categoria middle weight (start-up evaluat peste 1 milion Euro), castigatorul a fost Symme3D, companie fondata in 2015 care a creat prima platforma multifunctionala pe sistem delta din Romania.
Parallax

Vizualizari
20
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri