Redactia

TUTORIAL Ajutorul nerambursabil de la stat de 26.000 Euro din programul Start si cel de 10.000 Euro din SRL-D. Cum te inscrii on-line

​Pasii necesari pentru inscrierea firmelor in vederea obtinerii ajutoarelor financiare nerambursabile din programele Start si SRL-Debutant sunt desciris acum , amanuntit, intr-un tutorial video realizat de Directia Politici Antreprenoriale si IMM impreuna cu StartupCafe.ro.

Vizioneaza AICI Tutorialul Start 2016, valabl si pentru SRL-D:

Filmare si editare video: Balazs Nitsch-Petioky

Si in 2016, antreprenorii romani pot obtine pana la 26.000 Euro in programul Start, dedicat startupurilor, respectiv pana la 10.000 Euro in programul SRL-D, destinat anreprenorilor debutanti.

Adrian Panait, diector al Directiei Politici Antreprenoriale din Ministerul Economiei, va prezinta pasii care trebuie urmati pentru inscrierea in Programul Start. Similar se poate realiza si inscrierea in Programul SRl-D, cu adaptarile de rigoare.

Reamintimca cele doua programe vor primi planuri de afaceri incepand cu 16 august 2016, ora 10.00, intr-o aplicatie online care va fi acivata atunci, in aceasta pagina de internet:

http://programe2016.aippimm.ro/

Citeste si:
Parallax

Vizualizari
50
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri