CZ

50.000 de lei, ajutor de la stat pentru femeile care intra in afaceri. S-a stabilit oficial cand se deschide Programul Femeia Manager 2016

Imagine principala
50.000 de lei, ajutor de la stat pentru femeile care intra in afaceri. S-a stabilit oficial cand se deschide Programul Femeia Manager 2016
S-a stabilit oficial data in care se va deschide Programul Femeia Manager 2016, prin care romancele vor putea primi ajutoare de stat de pana la 50.000 de lei, pentru deschiderea si dezvoltarea unor mici afaceri.

Incepand cu data de 12.07.2016 ora 10.00 va fi activa aplicatia de inscriere a planurilor de afaceri in cadrul Programului national multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii 2016, a anuntat Directia Politici Antreprenoriale din subordinea Ministerului Economiei.

Aplicatia electronica va fi activa pina in data de 16.07.2016 ora 20.00.

Aplicatia online de inscriere in Programul Femeia manager se va deschide pe site-ul aippimm.ro, al Directiei Politici Antreprenriale, din subordinea Ministerului Economiei.

Programul Femeia manager are alocat in anul 2016 un buet total de numai 500.000 de lei, ceea ce inseamna ca doar 10 firme vor putea primi banii de la stat, la limita maxima a ajutorului nerambursabil.

Programul Dezvoltarera culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM ofera femeilor antreprenor un ajutor financiar de maximum 50.000 de lei, reprezentand 90% din investitii. Femeile trebuie sa vina cu restul de 10%.

In program se pot inscrie, in baza unor planuri de afaceri, IMM-uri detinute de femei sau care au printre asociati si femei, care au cel mult 3 ani de la inregistrarea la Registrul Comertului la data deschiderii aplicatiei de inscriere on-line in Program.

Resurse utile:

Descarca de AICI Procedura oficiala de desfasurare a Programului Femeia manager 2016.

Descarca de AICI modelul de plan de afaceri si alte documente necesare inscrierii in Programul Femeia Magaer 2016.

Descarca de AICI LISTA de contacte pentru informatii suplimenare.
Parallax

Vizualizari
248
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
sexist E un program sexist si discriminatoriu.
poza de profil
Foarte sexist si ostentativ Strasnica egalitate. Care este urmatorul pas in a fi mai egal decat altii?
poza de profil
n De loc nu e sexist. Femeile sunt discriminate tot timpul, de aia nu constituie nici 10 % dintre afaceristi.
poza de profil
Deschidere sau consolidare Sunteți siguri ca se aplică și la deschiderea de la 0 a unei afaceri? Mai verificați odată:) #clickbait
poza de profil
0-3 ani vechime Conform procedurii rogramului (atasate articolului), firmele au cel mult 3 ani de la înregistrarea la Registrul Comerţului la data deschiderii aplicaţiei de înscriere on-line în Program. Asadar, daca ofemeie isi deschide acum o firma, va putea sa se inscrie in Program.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri