R.A.

ONG-urile romanesti pot primi finantari de pana la 7.000 de euro prin proiectul Teimplici.ro

Imagine principala
ONG-urile romanesti pot primi finantari de pana la 7.000 de euro prin proiectul Teimplici.ro
​Organizatiile non-guvernamentale isi pot inscrie proiectele in noua editie a competitie Teimplici.ro, organizata de Telekom Romania  pentru a primi fiantari de pana la 7.000 euro pentru fiecare proiect intregistrat in concurs. Pot fi inscrise proiecte implementate in comunitati cu ajutorul noilor tehnologii informatice in domeniile: educatie, sanatate, mediu, inovatie, dezvoltare si protectie sociala.

Organizatiile non-guvernamentale pot inscrie maximum 3 proiecte fiecare, iar perioada de inscriere a proiectelor este 6 - 30 noiembrie 2015.

Printre criteriile de eligibilitate a proiectelor se numara: capacitatea de a genera rezultate sustenabile si masurabile; contributia ONG-ului sa fie de minimum 20% din valoarea intregului proiect; suma solicitata pe proiect sa fie de maximum 7.000 euro, anunta organziatorii.

„Dorim sa identificam ca parteneri pentru investitii in comunitatea din Romania ONG-uri care promoveaza noile tehnologii informatice si de comunicatii si care isi propun sa le utilizeze in sprijinul beneficiarilor prin proiectele pe care le dezvolta. Ne referim aici, de exemplu, la tehnologii in beneficiul persoanelor cu diverse afectiuni, la proiecte educationale care integreaza medii digitale si instrumente informatice sau aplicatii care pot imbunatati mediul inconjurator”, a spus Ruxandra Voda, director comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Proiectele vor fi evaluate in doua etape: in perioada 1 – 14 decembrie 2015 vor fi selectate 20 de proiecte finaliste. In a doua etapa, in perioada 16-17 decembrie 2015, cele 20 de proiecte vor fi sustinute in fata unui juriu, iar pana pe data de 23 decembrie 2015 vor fi anuntati castigatorii concursului.

Proiectul Teimplici.ro a fost lansat in 2014. In prima editie au fost inscrise 180 de proiecte de catre ONG-uri din diverse domenii, iar dintre acestea au fost selectate 10 proiecte care au beneficiat de sustinere financiara din partea Telekom Romania, in valoare totala de 50.000 de EUR. Alte 8 proiecte sunt sustinute pe site-ul Fundatiei Telekom Romania printr-o campanie de crowdfunding.
Parallax

Vizualizari
673
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri