Raluca Abrihan

SAP lanseaza o competitie pentru startup-urile din Romania interesate sa dezvolte aplicatii de Big Data

Imagine principala
SAP lanseaza o competitie pentru startup-urile din Romania interesate sa dezvolte aplicatii de Big Data
Dezvoltatorul de solutii software de business si tehnologie, SAP, desfasoara la nivel regional competitia HANA Cloud Platform Startup Challenge (HCP Startup Challenge), dedicata startup-urilor interesate sa dezvolte aplicatii de Big Data. Aplicatiile castigatoare vor fi certificate de SAP si vor fi incluse in portofoliul global de solutii al companiei, iar o parte din proiectele inscrise in competitie vor putea obtine finantari din partea fondului de investitii Eleven.

Competitia HCP Startup Challenge este structurata in patru etape: participarea startup-urilor la workshop-ul in cadrul caruia specialistii se vor familiariza cu resursele tehnice ale HCP Startup Challenge, dezvoltarea unui produs minim viabil (Minimum Viable Product) si trimiterea unui clip video demonstrativ cu aplicatia realizata, prezentarea ideii in fata juriului, in finala, si iesirea pe piata, in parteneriat cu SAP, cu noua solutie dezvoltata.

Principala conditie pentru inscrierea in competitie este ca prototipul de aplicatie dezvoltat sa fie compatibil cu platforma SAP HANA Cloud. SAP Romania va organiza in acest sens un workshop pentru initiere, care va avea loc in data de 27 Octombrie 2015, la sediul TechHub Bucuresti.

Se pot inscrie in competitie startup-urile din Romania care dezvolta solutii Big Data, IoT, Business Intelligence, Collaboration, Real-time Analytics, pe site-ul competitiei.

Termenul limita pentru inscrierea in competitie este 25 noiembrie 2015.
Parallax

Vizualizari
30
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri