Raluca Abrihan

Google te poate ajuta sa iti scoti afacerea in lume: CEE Campus Exchange cauta startup-uri din Romania

Imagine principala
Google te poate ajuta sa iti scoti afacerea in lume: CEE Campus Exchange cauta startup-uri din Romania
​CEE Campus Exchange, program sustinut de Google pentru antreprenori, cauta startup-uri din Europa Centrala si de Est pe care sa le pregateasca timp de cinci zile sa isi dezvolte afacerea la nivel international.

Programul se desfasoara in Polonia, la Varsovia si aduce specialisti din diferite domenii care sa ajute la construirea afacerii, organizeza workshopuri, intalniri cu potentiali investitori si ofera mentorat din partea unor oameni de afaceri cu experienta la nivel international.

Data limita a inscrierilor este 2 noiembrie 2015, iar programul se desfasoara in perioada 7 - 11 decembrie 2015. Startup-urile care doresc sa se inscrie in program trebuie sa vina cu un produs testat deja pe piata si care sa aiba potential de a fi lansat la nivel international. Se pot inscrie si startup-uri care au obtinut deja finantari din alte surse. Printre principalele conditii de participare la program sunt: firma sa fie inregistrata in oricare dintre tarile Europei Centrale si de Est (dar sa fie din afara Varsoviei), iar fondatorii afacerii sa fie vorbitori de limba engleza.

Inscrierile se fac pe website-ul programului.

Proiectul Google pentru antreprenori (Google for Entrepreneurs) a fost lansat in 2011 si organizeza programe similare CEE Campus Exchange la: Londra, Tel Aviv, Madrid, Seul si  Sao Paulo si se adreseaza startup-urilor din peste 125 de tari, printre care si Romania.

Daca ai intrebari legate de programul CEE Campus Exchange si despre inscrierile pantru participarea la campusul de la Varsovia te rugam sa completezi formularul de AICI.
Parallax

Vizualizari
34
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri