CZ

Firmele pot cere fonduri europene in noul Program de competitivitate, incepand de sambata, 27 iunie

Imagine principala
Firmele pot cere fonduri europene in noul Program de competitivitate, incepand de sambata, 27 iunie
Startup-urile si alte firme pot, incepand de sambata, sa depuna proiecte in domeniul cercetarii si dezvoltarii, pentru a fi finantate din fonduri europene in noul Program Operational Competitivitate 2014-2020, conform calendarului de depunere emis de Ministerul Fondurilor Europene.

Cererile de finantare pot fi inregistrate electronic pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si Inovare (ANCSI), in sistemul de aplicatii, pentru POC Axa prioritara 1, prin care se incurajeaza inovarea in cadrul intreprinderilor: de la proiecte de investitii in infrastructura de cercetare-dezvoltare pana la finantarea intreprinderilor start-up inovative fiecare beneficiar cu idei eligibile poate sa-si gaseasca cea mai potrivita forma de sprijin nerambursabil.

Reamintim tipurile de firme si sumele disponibile pentru deschiderea apelurilor de sanbata, 27 iunie (descarcati cererile personalizate):Proiecte pentru intreprinderi inovatoare de tip start-up si spin-off. Apel deschis: 27 iunie 2015. Suma totala disponibila pe apel: 15.000.000 euro.Proiecte pentru intreprinderi nou- infiintate inovatoare care vizeaza inovare de produs sau de proces. Perioada deschidere - inchidere apel: 27 iunie 2015 - 11 August 2015. Suma totala disponibila pe apel 20.000.000 euro.


documente


Investitii pentru departamentele de cercetare-dezvoltare ale intreprinderilor. Perioada lansare - inchidere apel pe anul 2015: 27 iunie 2015 - 18 August 2015. Suma toatala pe apel: 25.000.000 euro.

Oamenii de afaceri pot consulta AICI un tutorial de accesare a fondurilor europene pentru cercetare-inovare in noul POC 2014-2020.

Calendarul complet al lansarii cererilor de proiecte (call-urilor) pentru Axa 1 a POC este disponibil AICI.

ANCSI pune la dispozitie un ghid cu imagini, pentru incarcarea proiectelor:


Ghid_indrumator

Parallax

Vizualizari
88
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri