CZ

Finantari de cate 10.000 de euro si training antreprenorial, pentru romani care vor sa-si deschida o afacere

Imagine principala
Finantari de cate 10.000 de euro si training antreprenorial, pentru romani care vor sa-si deschida o afacere
Un numar de 40 de persoane din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia vor primi finantari de cate 10.000 de euro fiecare si indrumare antreprenoriala pentru a-si deshide afaceri, intr-un proiect  finantat cu fonduri europene, demarat, miercuri, de OTP Consulting si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Bugetul total al proiectului "Antreprenor - idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia" este de 5,8 milioane de lei, din care 5,5 milioane de lei sunt asigurati din fonduri europene, prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013, in cadrul programului Romania Start-up.

Potrivit organizatorilor, initial, in cadrul proiectului,  400 de persoane majore din regiunile mentionate vor participa la cursuri de formare profesionala in domeniul antreprenoriatului.  Dintre cele 400 de persoane, cel putin 30% vor fi femei, iar jumatate vor fi tineri cu varste intre 18 si 25 de ani.

Cei 400 de potentiali oameni de afaceri vor intra intr-un concurs de idei de business, in urma caruia se vor califica 40 de participanti care vor primi cate 10.000 de euro pentru dereularea afacerii.

Grupul de 40 de finalisti care vor primi bani va fi format din cel putin cate 2 persoane din fiecare judet din regiunile mentionate: Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti, Valcea, Ilfov si municipiul Bucuresti.

Citeste si:

Finantari
UE de cate 25.000 de euro pentru tineri care isi deschid o afacere,
disponibile la CJ Ilfov. Unde si cum se fac inscrierile
Parallax

Vizualizari
57
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
De ce doar câteva județe ? " Proiectul multi-regional este implementat în judeţele Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Olt, Dolj, Bucureşti şi Ilfov ".Este fix același proiect cu max. 25.000 eur pentru tineri, doar că mai ciupește și OTP Bank ceva și oferă 10.000 eur.Presupun că urmează acest proiect și în alte județe? Sunt o mulțime de tineri care doresc să deschidă și în alte județe. Extindeți proiectul la nivel național ! Sunt bani europeni. Statul român nici măcar nu dă din buzunarul lui. Măcar ar trebui să fie capabil să încurajeze astfel de inițiative peste tot.
poza de profil
deci ... Eu stiu ca lumbersexualii sunt la moda, dar totusi .. parca e invazie. Chiar avem nevoie de barbi peste tot?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri