CZ

Start-up Nation 2017: Circa 700 de dosare inscrise in prima zi

Imagine principala
start up nation

Circa 700 de dosare au fost depuse de catre antreprenori cu afaceri mici si mijlocii in Programul Start-up Nation in prima zi de la deschiderea oficiala a aplicatiei electronice pe site-ul aippimm.ro.

Vineri, inainte de ora 11.00, erau inscrise 740 de dosare in vederea obtinerii fnantarii nerambursabile de la stat de pana la 200.000 de lei. Sesiunea de depunere a fost deschisa joi, la ora 10.00 si este programata sa tina pana pe 14 iulie, ora 16.00, cu posibilitate de prelungire in cazul in care nu se acopera bugetul.

De asemenea, in primele 12 ore de inscrieri in Programul Start-Up Nation, erau peste 2600 de utilizatori activi in modulul online si peste 634 de planuri de afaceri completate, a anuntat ministrul (demisionar) pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Alexandru Petrescu.

Pentru anul 2017, Programul Startup Nation are un buget de 1,7 miliarde de lei. Din acesti bani, 500 de milioane de lei sunt credite bugetare pentru acoperirea proiectelor din mediul urban in afara de Bucuresti-Ilfov, care urmeaza sa fie decontate de stat de la Uniunea Europeana.

Restul de 1,2 miliarde de lei sunt credite de angajament care necesita rectificare bugetara pentru a fi transformate in credite bugetare. Din acesti bani vor putea fi finantate firmele din Bucuresti, Ilfov si mediul rural national.

Eligibile la finantare sunt firmele mici si mijlocii (IMM) infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017, in anumite conditii.

Foto: Dreamstime.com

Urmareste mai jos un tutorial video pentru utilizarea aplicatiei on-line Start-up Nation 2017:

 

Parallax

Vizualizari
2697
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri