Răzvan Tătaru

X/Twitter lansează apeluri audio și video în aplicația de Android

logo twitter

Rețeaua de socializare X/Twitter lansează funcția de apeluri audio și video în aplicația sa de Android, la câteva luni după lansarea acesteia în aplicația de iPhone, potrivit TechCrunch.

Anunțul a fost făcut pe platforma deținută de Elon Musk de un inginer care a lucrat la funcție și a zis că apelurile vor fi disponibile odată cu actualizarea aplicației.

Funcția de a apela audio sau video utilizatorii platformei a fost anunțată pentru prima dată în august 2023, așa cum s-a mai scris pe StartupCafe.ro, și lansată în aplicația X de iPhone, în octombrie 2023. Acum, după trei luni, și telefoanele de Android pot primi sau efectua apeluri audio/video.

Utilizatorii platformei X fără abonament Premium pot primi apeluri, pe când cei care plătesc pentru X Premium pot și apela alte persoane.

Oamenii pot alege dacă pot primi sau nu apeluri printr-o secțiune din setările aplicației. Totodată, aceeași secțiune oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla cine îi poate apela: persoanele din agenda lor de contacte, persoanele pe care le urmăresc și utilizatorii verificați.

Funcția de a apela pe cineva pe X face parte din abonamentul X Premium. Amintim că abonamentele Premium oferă posibilitatea de a scrie postări de până la 25.000 caractere, încărcarea de videoclipuri de până la două ore, împărțirea veniturilor din publicitate în funcție de interacțiuni și, în cazul abonamentului Premium Plus, acces la „robotul” conversațional Grok.

Parallax

Vizualizari
155
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri