Răzvan Tătaru

Elon Musk anunță schimbarea algoritmului X (Twitter) pentru a evidenția conturile mici

Elon Musk si X

Utilizatorii platformei X, fosta Twitter, vor vedea pe pagina principală, printre altele, și postări ale conturilor mai mici, potrivit unei postări a miliardarului Elon Musk.

Elon Musk a anunțat pe X că platforma va primi o actualizare majoră a algoritmului, care va facilita interacțiunea utilizatorilor cu anumite conturi care nu sunt urmărite de multe persoane, dar care pot fi de interes. Aceste conturi vor fi din afara grupului de persoane deja urmărite.

Până acum, pagina „For You” („Pentru Tine”) avea o combinație de postări ale conturilor care erau deja urmărite de utilizatori și postări ale abonaților Premium, care au prioritate în feed, potrivit TechCrunch.

Acesta este unul dintre eforturile miliardarului de a face X o platformă folositoare pentru creatori. Amintim că abonamentele Premium oferă posibilitatea de a scrie postări de până la 25.000 caractere, încărcarea de videoclipuri de până la două ore, împărțirea veniturilor din publicitate în funcție de interacțiuni și, în cazul abonamentului Premium Plus, acces la „robotul” conversațional Grok.

Totodată, platforma a înregistrat o scădere a numărului de utilizatori la un an de la preluarea companiei Twitter de către Musk, așa cum am mai scris pe StartupCafe.ro.

Parallax

Vizualizari
113
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri