Răzvan Tătaru

Snapchat va marca imaginile generate cu inteligență artificială

Aplicația Snapchat pe telefon

Snapchat, rețeaua socială odată populară în rândul românilor din generația Z, va marca imaginile realizate cu ajutorul inteligenței artificiale, potrivit TechCrunch.

În curând, aplicația va aplica un logo mic, alături de un emoji cu stele, în partea dreaptă sus a imaginilor generate cu inteligență artificială, descărcate din Snapchat, potrivit unei postări de pe site-ul oficial.

Watermark-ul aplicat de Snapchat pe pozele generate cu AI

„Watermark-ul” aplicat pe pozele generate / Sursă: Snapchat

Pe pagina de suport tehnic a rețelei sociale, compania spune că înlăturarea marcajului este împotriva termenilor de utilizare a „Snap AI”, funcția de generare de imagini.

Utilizatorii care plătesc pentru abonamentul Snapchat+ pot, în acest moment, să genereze imagini cu IA, însă funcția de creare de selfie-uri cu inteligență artificială, „Dreams”, oferă 8 imagini dintr-un set prestabilit în mod gratuit.

Snapchat se aliniază, astfel, cu alte companii care vor să marcheze conținutul generat cu AI, cum ar fi Meta (Facebook) și YouTube.

Snapchat a crescut în popularitate în rândul tinerilor, între anii 2015-2017, atunci când aplicația a introdus filtrele care foloseau realitate augmentată în scop distractiv. 

Parallax

Vizualizari
41
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri