Răzvan Tătaru

Compania care deține aplicația Snapchat concediază 10% din angajați

Aplicația Snapchat pe telefon

Snap Inc, compania care deține aplicația Snapchat, odată populară în rândul românilor din generația Z, a anunțat că va concedia 10% din forța sa de muncă actuală, potrivit TechCrunch.

Anunțul vizează aproximativ 500 de locuri de muncă, prin raportarea la ultimele date ale companiei, care avea circa 5.000 de angajați în luna noiembrie 2023.

Pentru a ne poziționa cât mai bine afacerea pentru a ne îndeplini cele mai importante priorități și pentru a ne asigura că avem capacitatea de a investi incremental pentru a susține creșterea noastră în timp, am luat decizia dificilă de a ne restructura echipa”, se arată în documentul depus la Comisia de Securitate și Schimb din Statele Unite (SEC).

„Ne reorganizăm echipa pentru a reduce ierarhia și a promova colaborarea în persoană”, a declarat un purtător de cuvânt al Snap într-o declarație dată sursei citate. „Ne concentrăm pe sprijinirea membrilor echipei care pleacă și suntem foarte recunoscători pentru munca lor grea și numeroasele contribuții la Snap”, a adăugat compania.

Compania Snap a atins venituri de aproape 1,19 miliarde dolari în cel de-al treilea trimestru al anului 2023, potrivit ultimelor date, o creștere de la 1,13 miliarde dolari, venit înregistrat în anul precedent.

Snapchat a crescut în popularitate în rândul tinerilor, între anii 2015-2017, atunci când aplicația a introdus filtrele care foloseau realitate augmentată în scop distractiv. Facebook a dezvoltat în același timp filtre asemănătoare pentru Instagram.

Parallax

Vizualizari
143
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri