Redacția StartupCafe.ro

„Robotul” ChatGPT poate discuta acum cu utilizatorii în mod gratuit

OpenAI ChatGPT

Utilizatorii versiunii gratuite a „robotului”  conversațional ChatGPT pot folosi acum vocea pentru a da comenzi, după ce această funcționalitate a fost introdusă pentru plătitorii abonamentului lunar, potrivit News.ro.

În septembrie, OpenAI introducea posibilitatea de a comunica vocal cu ChatGPT. Atunci, aceasta era disponibilă doar celor care plăteau abonamentul ChatGPT Plus. Acum, aceeaşi funcţionalitate este implementată pentru toate conturile, inclusiv pentru cei care folosesc gratuit „chatbot-ul”.

Funcţia permite utilizatorilor să poarte o conversaţie direct cu ChatGPT, care, la rândul lui, poate răspunde vocal.Pentru asta, „robotul” conversațional foloseşte un model „text-to-speech”, care generează o voce ce seamănă cu cea a unui om, pe baza a câtorva secunde dintr-un eşantion audio.

OpenAI a lucrat cu diverşi actori pentru a produce cinci voci diferite pentru Chat GPT.

Funcţia de voce este acum implementată în aplicaţiile iOS şi Android, urmând să fie disponibilă tuturor utilizatorilor în zilele următoare.

Reamintim că OpenAI a trecut prin multe schimbări de săptămâna trecută, cu demiterea lui Sam Altman, schimbarea conducerii de două ori și, în cele din urmă, reîntoarcerea lui Altman în companie de marți.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
988
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.92

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 822
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri