Smile Media

România dincolo de București. În dialog cu regiunile - webPR

Thumbnail

Bucureștiul a contribuit anul trecut la PIB-ul României cu 27%; restul de 73% este, mai mult sau mai puțin, blind spot pentru mulți. Politica și politicile centrale sparg România în două lumi, București și regiuni, iar asta ne transformă invariabil în blind spots unii pentru ceilalți, deși trăim în aceeași țară. Cum facem să strângem rândurile?

Începând cu 2019, Fundația Romanian Business Leaders a deschis 3 filiale, în Cluj, Iași și Constanța, ce au devenit platforme de implicare și acțiune locală pentru liderii de business din acest regiuni. Din partea filialelor RBL, vor urca pe scena RBL Summit 2020: Dan Pitic, reprezentant filială RBL Cluj, Owner Perpetuum, Costin Sorici, reprezentant filială RBL Constanța, CEO Neuron English România și Dan Drăghici, reprezentant filială RBL Iași, Fondator Drăghici Dental. Dezbaterea va fi moderată de Laura Florea, Managing Partner Point Public Affairs.

Aceștia ne vor împărtăși care sunt acele lucruri pe care ei consideră că, de aici de la București, nu le vedem cu privire la orașele/regiunile pe care aceștia le reprezintă: atât pe plan economic cât și social sau cultural.

Summitul RBL 2020 scoate la lumină punctele nevăzute și îți arată care sunt efectele lor asupra veții și afacerilor noastre. Timp de două zile (18-19 martie 2020), te așteptăm la J.W. Marriott Grand Hotel București cu:

• 9 sesiuni de discuții, dezbateri, live-talks și keynote speeches pe teme de interes cu speakeri români și străini;

• peste 20 de vorbitori care vor urca pe scenă;

• 4 perspective despre blind-spots care îți schimbă perspectiva;

• peste 350 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.

Consultă agenda preliminară aici: https://summit.rbls.ro/agenda_rblsummit_2020/ 

Bilete aici: http://summit.rbls.ro/bilete/

Parallax

Vizualizari
162
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 375
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri