Raluca Abrihan

Competiţie cu premii în valoare totală de 1 milion dolari pentru antreprenori şi startup-uri din tehnologie

Thumbnail

S-a dat startul înscrierilor la competiţia Startup Spotlight pentru antreprenori şi startup-uri IT, organizată în cadrul Conferinței How to Web. Premiile constau în expunere internațională și peste 1 milion de dolari în diverse beneficii. Cine se poate înscrie.

Printre premiile acordate se numără standuri de expozant și acopererirea costurilor de participare la TechCrunch Disrupt Berlin 2018, precum și carduri de membru VIP al celei mai mari comunități de start-up-uri din lume, F6S.

Competiția Startup Spotlight este deschisă start-up-urilor tech early stage, cu o vechime maximă de 5 ani și care nu au obținut mai mult de 1 milion de euro în finanțări. Pot participa antreprenori atât din România, cât și din restul țărilor din Europa Centrală și de Est. Cei interesați își pot înscrie proiectele pe website-ul evenimentului până joi, 1 noiembrie, urmând ca juriul să aleagă 20 de start-up-uri care vor avea șansa să-și prezinte proiectele pe scena evenimentului How to Web, în perioada 19-20 noiembrie. Cei 20 de antreprenori talentați vor fi pregătiți pentru runda finală de o echipă de mentori recunoscuți în industrie. De-a lungul celor două zile de prezentări, juriul și un panel format din oameni de afaceri experimentați va analiza proiectele celor 20 de finaliști și va anunța câștigătorii competiției în încheierea Conferinței.

Câștigătorii categoriilor Best Startup, Best Pitch și Best Innovation vor fi răsplătiți prin prezența la TechCrunch Disrupt Berlin 2018, una dintre cele mai importate conferințe de tehnologie din Europa, în calitate de expozant. Fiecare dintre cei 20 de finaliști va primi un card de membru VIP F6S – care îi oferă deținătorului acces gratuit la beneficii în valoare de până la 1 milion de dolari pentru dezvoltarea propriului business. Organizatorii How to Web vor acorda alte două premii surpriză, care vor fi anunțate în perioada următoare.

Juriul Startup Spotlight 2018 este format din Rene Schob, Head of Technology Steering Committee KPMG și co-președinte al juriului, Bogdan Iordache, Fondator How to Web, co-președinte al juriului, Radu Georgescu, Founding Partner Gecad Ventures, Luciana Lixandru, partner în fondul de investiții Accel (Londra), Mihai Rotaru, antreprenor și investitor (ex-Clever Taxi), Marvin Liao, Partener 500 Startups.

Printre foștii câștigători și participanți ai competiției Startup Spotlight se numără TalentBrowse platformă online de recrutare, TypingDNA – securitate digitală, Scooterson – mobility, Omniconvert (inițial denumit Marketizator) – platformă online de optimizare a ratelor de conversie, Incrediblue – platformă online de închiriere yachturi, Mavenhut – gaming, Green Horse Games – gaming, Retargeting – platformă online de marketing, Symme3D – bioprinting 3D.

 

Parallax

Vizualizari
425
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri