Raluca Abrihan

Catalyst Romania investeste 1 milion de euro intr-un startup local de tehnologie

Imagine principala
Catalyst Romania investeste 1 milion de euro intr-un startup local de tehnologie
Catalyst Romania, fond local de private equity pentru crestere si
venture capital finantat prin initiativa JEREMIE, va investi 1 milion de
euro in dezvoltarea startup-ului romanesc de tehnologie Marketizator, specializat in
servicii de optimizare a ratei de conversie.

Serviciile Marketizator permit departamentelor de marketing sa identifice si sa valorifice factorii care determina cresterea ratei de conversie pe website. Platforma sa CRO (conversion rate optimization) faciliteaza intelegerea vizitatorilor prin intermediul chestionarelor, colectarea de lead-uri prin interactiune personalizata, precum si testarea de lay-out-uri de website fara a fi nevoie de suport IT.

"Marketizator este un business care genereaza deja venituri la nivel international si un challenger recunoscut pe piata globala de CRO, gratie platformei sale cu solutii disponibile sub un singur acoperis. Vedem un potential extraordinar de crestere a companiei si ne asteptam ca in trei ani cifra de afaceri sa creasca de zece ori, valorificand, cu sprijinul investitiei Catalyst, oportunitatile deja identificate in numeroase piete precum Brazilia, Japonia, SUA, Rusia si altele", a declarat Marius Ghenea, Investment Director 3TS Catalyst Romania.

Marketizator a fost fondat in 2013 de catre Valentin Rad, CEO al companiei.

3TS Catalyst Romania este primul fond de private equity dedicat Romaniei, finantat in principal prin initiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

"Marketizator devine cea de-a noua investitie pentru Catalyst Romania si a zecea pe piata locala pentru 3TS Capital Partners, administratorul fondului", a mai declarat Marius Ghenea.

Printre firmele in care a mai investit Catalyst Romania se numara: Vola.ro, Elefant.ro, VectorWatch, AvocatNet.ro, SmartBill si alte IMM-urile din sectorul Tehnologie - Media - Telecom (TMT).

JEREMIE este acronimul utilizat in perioada de programare 2007-2013 pentru a denumi instrumentele financiare finantate din fonduri structurale. In Romania, initiativa JEREMIE a fost finantata de catre Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice- 2007-2013.
 
In Romania, in afara de instrumentul de capital de risc, initiativa JEREMIE a sprijinit IMM-urile cu credite in valoare de peste 500 de milioane de euro, prin instrumentele de garantie de portofoliu si, mai recent, cel de creditare cu dobanda subventionata, care mai are resurse disponibile pana in luna august.

Citeste si:

VIDEO INTERVIU, Marius Ghenea: Ce trebuie sa stii daca vrei sa primesti bani de la un business angel sau de la un fond de investitii

Parallax

Vizualizari
65
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri