Claudiu Zamfir

Se fac înscrieri: Lecții de afaceri 2019 cu antreprenori Smart Bill, Bittnet, Netopia

Thumbnail

Antreprenorii români sau persoanele care se gândesc să o ia pe calea afacerilor se pot înscrie într-un nou program de mentorat și training JCI Tineri Antreprenori 2019 organizat de Junior Chamber International București, la care vor avea ocazia să învețe de la  mentori și speakeri din rândul fondatorilor sau managerilor unor afaceri românești de succes, ca Smart Bill (sistem IT de facturare și contabilitate), Bittnet (companie IT) sau Netopia (serviciu de plăți online).

Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat se pot înscrie în program până pe 8 octombrie 2019, AICI.

Deschiderea evenimentului va avea loc pe 16 octombrie 2019 cu un cocktail party, unde antreprenorii deburanți sau aspiranți vor avea ocazia să socializeze între ei precum și cu mentorii cu experiență în business.

Programul, ajuns la a 6-a ediție, se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său.

Tineri Antreprenori 2019 este gândit ca un mini-MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.Programul de mentorat este împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Fiecare temă abordată în cadrul celor 7 workshopuri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă:

 1. marketing,
 2. comunicare,
 3. vânzări,
 4. fiscalitate,
 5. legal,
 6. administrativ,
 7. resurse umane.

În plus, la finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Printre mentorii și speakerii așteptați în program se numără:

 • Mircea Căpățînă, co-fondator și manager de dezvoltare al SmartBill, unul dintre cele mai utilizate sisteme de facturare și contabiltate în România.
 • Cristi Logofătu, cofondator și director financiar al Bittnet, o companie IT cu servicii diverse, listată la bursa pentru IMM-uri AeRO.
 • Antonio Éram, CEO și fondator al NETOPIA mobilpay, sistem românesc de plăți online, utilizat mai ales în e-commerce.  
 • Alex Dona - marketing & comunicare.
 • Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și startup-uri.

Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003-2004 și numara în prezent 11 organizații locale: JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș, JCI Galați, JCI Suceava.

Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 - 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități.

JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber International.

Parallax

Vizualizari
1453
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri