Ovidiu D. Popica

BT Store LIVE: Soluții non-bancare pentru IMM-uri. Despre tehnologie, inovație și afaceri inteligente, împreună cu Smart Bill. Vezi înregistrarea

Thumbnail

Un specialist în digital banking și un antreprenor care a fondat un startup ce oferă un soft online de facturare și gestiune folosit de peste 50.000 de firme discută, chiar acum, LIVE la StartupCafe.ro despre administrarea inteligentă a afacerilor mici și mijlocii, cu ajutorul tehnologiei cloud.

Întâlnirea a început la ora 14.00 și a fost transmisă LIVE, simultan, pe:

Invitați:

Raul Rîșniță – Digital Banking Manager, Banca Transilvania

Raul are 9 ani de experiență în banking. Înca de la începutul carierei sale a intrat în contact direct cu antreprenorii, cu afacerile mici și mijlocii, cu diverse tipologii de oameni și business-uri. ”După atâta timp, ajungi să dezvolți niște sentimente aparte pentru domeniul antreprenorial, pentru antreprenori, pentru ideile inovative. Simți că iei parte la această misiune și atunci sensul muncii tale capătă o altă valoare. Cred, în prezent, că este de datoria noastră să ne pregătim din toate punctele de vedere pentru noile generații de antreprenori. Asistăm, în momentul de față la schimbarea paradigmei unei generații și la schimbarea modelelor de business cu care eram obișnuiți.”

Mircea Căpățînă, Co-Fondator Smart Bill

A ales calea antreprenoriatului în urmă cu 12 ani. A pornit de la zero, împreună cu partenerii și prietenii săi, Ioana și Radu Hasan, pentru a construi ceea ce reprezintă astăzi o companie cu peste 45 de angajați si peste 55.000 de clienți, care a beneficiat de încrederea a două fonduri importante de investiții. Cu experiență în mediul de business din România, Mircea își dorește să evolueze în permanență și să influențeze pozitiv, prin ceea ce face, dinamica antreprenoriatului românesc.

Despre ce discutăm la BT Store LIVE:

  • Cum pot fi antreprenorii mai eficienți în gestionarea zilnică a afacerii lor folosind aplicațiile cloud

  • Ce înseamnă soluții non-financiare pentru clienții BT

  • Ce soluții digitale pentru gestiunea afacerilor găsești în BT Store

  • De unde a plecat nevoia unei astfel de inițiative. Marketplace sau ceva mai mult?

  • Cum se va extinde comunitatea de parteneri. Cine și cum poate deveni partener în BT Store 

Parallax

Vizualizari
875
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 889
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri