Claudiu Zamfir

360 de antreprenori și-au deschis magazine sub franciza LaDoiPași, în 2020

Thumbnail

Un număr de 360 de antreprenori independenți și-au deschis, în anul 2020, în toată țara, magazine sub franciza LaDoiPași, dezvoltată de METRO, a anunțat, luni, lanțul comercial într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Astfel, în prezent sunt 1.470 de unități LaDoiPași în toată România, iar franciza își propune să ajungă la 2.000 de magazine de proximitate până în anul 2023.

Magazinele LaDoiPași sunt localizate la nivel național astfel: 38% în sudul țării, 35% în nord și 27% în vest. Cei de la METRO Cash & Carry România spun că vor să ducă aceste unități atât în comunitățile de la orașe cât și în cele de la sate.

„Vom continua să ne diferențiem pe piața locală, să dezvoltăm servicii și produse dedicate antreprenorilor LaDoiPași – inclusiv marca proprie LaDoiPași, care se regăsește exclusiv în magazinele lor – pentru a ne asigura că au o afacere competitivă și clienți mulțumiți”, a declarat Irinel Popescu, director Retail METRO Cash&Carry România.

LaDoiPași este un lanț de magazine de proximitate înființat în 2012 de către METRO Cash & Carry România.

Printre rivalii francizei LaDoiPași se numără Shop&Go (a Mega Image), Express (Carrefour) și Agent Profi (Profi), de exemplu.

Parallax

Vizualizari
1128
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri