Raluca Abrihan

Cum se desfăşoară o "Demo Day". 6 startup-uri îşi prezintă ideile de afaceri în faţa investitorilor

Thumbnail

"Demo Day" este finala unei competiţii dedicate startup-urilor în care acestea îşi prezintă ideile de afaceri în faţa investitorilor pentru a obţine o finanţare. Iată cum se desfăşoară un astfel de eveniment.

Şase startup-uri româneşti şi-au prezentat ideile de business în cadrul unui eveniment organizat de fondul de investiţii Early Games Ventures.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Startup-urile din competiţie sunt:

CODA - startup de securitate cibernetică
Urban Air - platforma locală ce-ți arată toate soluțiile de transport alternativ
Meshine - platformă de analiză a datelor colectate de la senzorii instalați pe mașinile agricole
Instant Space - o platformă tehnologică prin care hotelurile să pună la dispoziția clienților sălile facilitățile și serviciile dedicate evenimentelor, așa cum fac în prezent platforme precum booking.com sau Expedia pentru camerele de cazare
Tokinomo - o platformă de customer engagement (creștere a vânzărilor la raft în magazine și hypermarketuri prin interacțiunea cu cumpărătorii)
Humans - startup-ul dezvoltă o tehnologie care generează reprezentări sintetice ale identităţii unei persoane prin manipularea vocii, imaginii şi a gesturilor acesteia

Parallax

Vizualizari
1117
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri