LP

IMM-urile care nu dispun de active suficiente vor beneficia de garantarea creditelor

Imagine principala
Imprumuturi garantate

Banca Transilvania şi EximBank au încheiat acordul “Plafon de Garantare IMM”, care facilitează accesul clienților la finanțările BT. Datorită acestui parteneriat, antreprenorii au la dispoziție soluții pentru finanțarea activității curente sau pentru investiții, chiar dacă nu dispun de active suficiente pentru a îndeplini condițiile privind gradul de acoperire cu garanții materiale a împrumutului bancar. 

În urma acordului semnat, Banca Transilvania dispune de un plafon de garantare, derulat prin EximBank, de 40 de milioane de lei.

Garanțiile individuale sunt acordate în lei şi au în vedere creditele de investiții,  împrumuturile destinate susținerii activității curente, respectiv scrisorile de garanție bancară.

Clienții Băncii Transilvania pot opta pentru soluții de creditare cu o durată a împrumutului de maxim 5 ani (pentru creditele pentru investiții), de maxim 12 luni (pentru creditele pentru activitate curentă) sau de maxim 24 de luni (în cazul scrisorilor de garanție bancară).

Garanțiile individuale au valoarea maximă de 1,5 milioane lei, iar durata este corelată cu cea a creditului IMM.

Procentul garantat este de până la 80% în cazul creditelor de investiții, respectiv de maxim 70% pentru împrumuturile destinate susținerii activiății curente. Procentul este tot de  maxim 70% inclusiv pentru scrisorile de garanție bancară.

Banca Transilvania are peste 200.000 de clienți IMM activi. BT susține antreprenorii români prin soluții de finanțare specifice şi prin facilități provenite din parteneriate - aşa cum este cel cu EximBank.

Sursa foto: Dreamstime.com

 

 

 

Parallax

Vizualizari
695
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri