Adi Iacob

Dota 2 la București: Rezultate ziua 4. A doua echipă eliminată de la The International 2021

Thumbnail

A trecut și a patra zi a turneului de Dota 2 de la București - The International 2021, iar faza grupelor a luat sfârșit. Astfel, avem o a doua echipă eliminată din competiția organizată de Valve, dar și numele echipelor care se vor lupta în grupele superioare și cele inferioare pentru un loc în finală.

În următoarea etapă a turneului de Dota 2, primele patru echipe din fiecare grupă avansează direct în grupa superioară din cadrul evenimentului principal. Celelalte patru se vor înfrunta în cadrul grupei inferioare, iar echipa clasată pe ultimul loc din fiecare grupă va fi eliminată din eveniment

Rezultate The International 2021 - ziua 4

Gamerii de la Invictus Gaming ocupă locul întâi din grupa A, cu 14 victorii și 2 înfrângeri. Alături de chinezii de la Invictus Gaming, din grupa A merg mai departe în grupa superioară echipa condusă de basarabeanul Vitalie Melnic (nickname: Save) - Virtus.Pro, dar și europenii de la OG și coreenii de la T1

Thumbnail

Dominând grupa încă din ziua 1 a competiției de Dota 2 de la București, PSG.LGD (15 victorii și 1 înfrângere) merge mai departe în grupa superioară de pe primul loc al grupei B. Alături de divizia de esports a Paris Saint-Germain merge mai departe în grupa superioară Team Secret, Vici Gaming și jucătorii profesioniști de la Team Spirit, care și-au revenit spectaculos după primele zile de la The International 2021.

A doua echipă eliminată de la turneul de Dota 2 de la București

După Thunder Predator, încă o echipă din America de Sud părăsește The International 2021 după faza grupelor. 

Brazilienii de la SG Esports sunt a doua echipă eliminată din competiția de Dota 2 de la București, după ce au reușit să obțină doar două victorii și 14 înfrângeri în primele patru zile de la The International 2021.

Echipa de Dota 2 din Brazilia nu este în cea mai bună formă a sa. În utima competiție internațională a echipei — ESL One Fall 2021 (considerată o încălzire pentru The International) - SG Esports nu a reușit să ajungă în playoff-ul turneului. Totuși, merită menționat că SG Esports au nimerit în grupă cu echipe precum beastcoast, Alliance și PSG.LGD.

La fel ca în cazul celor de la Thunder Predator, gamerii de la SG Esports se vor întoarce acasă cu 100.000 de dolari din fondul de premii în valoare totală de 40 de milioane de dolari. 

Astfel, echipa de Dota 2 Beastcoast rămâne singura reprezentantă a Americii de Sud din The International 2021.

Parallax

Vizualizari
1047
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri