Adi Iacob

Dota 2 la București: Rezultate ziua 3. Prima echipă eliminată de la The International 2021

Thumbnail

Turneul de Dota 2 - The International 2021 a ajuns în cea de a patra zi, iar cele 18 echipe, împărțite în 2 grupe, luptă una contra celeilalte pentru un loc în următoarea fază a competiției de la București.  

În următoarea etapă, primele patru echipe din fiecare grupă avansează direct în grupa superioară din cadrul evenimentului principal. Celelalte patru se vor înfrunta în cadrul grupei inferioare, iar echipa clasată pe ultimul loc din fiecare grupă va fi eliminată din eveniment.

Rezultate The International 2021 - ziua 3

Gamerii de la Invictus Gaming au preluat conducerea grupei A (13 victorii și 1 înfrângere). Echipa de Dota 2 din China are deja în palmares un titlu de la The International (editia din 2012). 

Creată de fiul celui de-al zecelea cel mai bogat om din China, Invictus Gaming este o organizație de espors cu echipe puternice care concurează în Dota 2, Starcraft 2, League of Legends, Hearthstone, Overwatch și Counter-Strike: Global Offensive, potrivit liquipedia.net.

Gamerii de la OG, care au avut un start puterninc în prima zi, au acum 9 victorii și 5 înfrângeri, la egalitate cu Virtus.Pro — echipa condusă de basarabeanul Vitalie Melnic (nickname: Save).

Thumbnail

PSG.LGD continuă să domine Grupa B a competiției de Dota 2 de la București. Echipa formată ca parteneriat între divizia de esports a clubului francez Paris Saint Germain și organizatia LGD Gaming din China a strâns 11 victorii și o înfrângere.

Prima echipă eliminată de la turneul de Dota 2 de la București

Thunder Predator este prima echipă eliminată de la The International 2021. Echipa din America de Sud nu a reușit să obțină nicio victorie în faza grupelor (0 victorii / 14 înfrângeri).

Echipa de Dota 2 nu a putut face față din ziua 1, când a pierdut încă din deschidere — 0-2 în fața europenilor de la OG. Au urmat meciuri grele cu gamerii de la Alliance și Invictus Gaming, iar Thunder Predator nu a reușit să obțină vreun scor favorabil.

Deși părăsește Bucureștiul încă din prima fază a competiției de Dota 2, Thunder Predator pleacă acasă cu 100.000 de dolari (valoarea totală a premiilor este de 40 milioane de dolari).

Ce echipe riscă eliminarea din grupa B

SG Esports ocupă unul dintre ultimele locuri din Grupa B de la The International 2021, cu doar 2 victorii și 10 înfrângeri.

Echipa de Dota 2 din Brazilia nu este în cea mai bună formă a sa. În utima competiție internațională a echipei — ESL One Fall 2021 (considerată o încălzire pentru The International) - SG Esports nu a reușit să ajungă în playoff-ul turneului. Totuși, merită menționat că SG Esports au nimerit în grupă cu echipe precum beastcoast, Alliance și PSG.LGD.

La egalite este echipa americanilor de la Quincy Crew.

Parallax

Vizualizari
1228
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri