Claudiu Zamfir

Se anunță măsuri de simplificare a sistemului electronic de proiecte europene MySMIS

Thumbnail

Sistemul electronic prin care firmele și alți solicitanți depun proiecte europene, MySMIS 2014, va fi simplificat și transparentizat printr-o serie de măsuri - a anunțat, marți, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

Într-o postare pe Facebook, el a arătat că prioritățile de simplificare și transparentizare sunt:

  1. Afișarea de statistici publice pentru fiecare apel – oricine va putea vedea în orice moment câte proiecte au fost depuse pentru apelul respectiv și câte schițe de proiecte sunt în lucru.
  2. Eliminarea completării în MySMIS a informațiilor din CV – CV-urile vor fi încărcate în aplicație o singură dată, într-un format PDF standardizat, însoțit de documente justificative privind studiile și experiența expertului, raportat la poziția vizată în proiect.
  3.  Actualizarea codurilor COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) – în prezent, în sistemul MySMIS nu sunt înregistrate o serie de ocupații apărute în ultimii ani, astfel că nu există o coerență între Registrul General de Evidență a Salariaților și aplicația MySMIS pe componenta de Resurse Umane.
  4.  Posibilitatea de încărcare multiplă - Una dintre opțiunile cele mai cerute de utilizatori. Aceștia vor avea posibilitatea de a încărca în aplicație mai multe documente, în limita de 50 de MB, concomitent, și nu câte unul, așa cum funcționa aplicația până acum.
  5.  Introducerea sau îmbunătățirea opțiunilor de filtrare, sortare și căutare în interiorul aplicației – printre soluții: afișarea comunicărilor - primite și trimise - în ordine cronologică, posibilitatea sortării achizițiilor după partener, titlu, descriere, cod CPV, tip contract etc, astfel încât beneficiarii să identifice mai ușor dosarele de achiziții de care au nevoie.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
1652
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
De ce
nu merge?
Până nu fac ceva ca să simplifice secțiunea in care se incarcă bugetul proiectului aferent Cererilor de finanțare, MySMIS va rămâne o platformă foarte greoaie pentru toți cei care de pun proiecte.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri