Claudiu Zamfir

Nou instrument de strângere de bani pe internet: YouTube Giving

Thumbnail

Organizațiile neguvermanetale (ONG) și diverși creatori de clipuri pe YouTube vor putea strânge bani direct pe platforma de streaming online, printr-o nouă suită de instrumente de fundraising, YouTube Giving, lansată recent în versiune beta în SUA și Canada.

Deocamdată, instrumentul de fundraising pe YouTube este disponibil unui grup limitat de creatori din SUA și Canada.

Suita YouTube Giving cuprinde 4 instrumente:

  • Fundraisers (beta). Cu acest tool, creatorii YouTube și ONG-urile înregistrate în SUA pot crea și atașa o campanie de strângere de fonduri lângă videoclipurile și transmisiunilor live. De partea logistică și procesarea plăților se ocupă YouTube.

 

  • Community Fundraisers (beta) - Acest instrument, disponibil momentan doar unui grup limitat de creatori de conținut și organizații din SUA,  va permite mai multor youtuberi să co-găzduiască același fundraiser pe canalele lor. Astfel, se vor putea forma comunități mari de youtuberi populari care își unesc eforturile pentru a strânge bani pentru copiii bolnavi de cancer, de exemplu.

Thumbnail

  • Campaign matching (beta) - Acest instrument va fi lansat în următoarele săptămâni. El va permite creatorilor de clipuri pe YouTube care folosesc primele două tool-uri menționate mai sus să primească ajutor de la alți creatori sau branduri în campania de strângere de fonduri pentru o cauză caritabilă.

 

  • Super Chat for Good. Este un instrument care va permite strângerea de fonduri pentru cauze caritabile prin intermediul actualului serviciu Super Chat prin care utilizatorii își fixează comentarii evidențiate, contra cost, la streamingurile live.

Parallax

Vizualizari
918
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri