CZ

Start-up Nation: Antreprenorii care au semnat contracte de finanțare trebuie să contacteze agențiile de care aparțin

Thumbnail

Antreprenorii care au semnat contracte de finanțare în programul Start-up Nation trebuie să contacteze ei agențiile teritoriale pentru IMM de care aparțin pentru a fi programați la semnarea unor acte adiționale care să le permită accesul la finanțare, a anunțat, joi, Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Reamintim că o serie întreagă de firme au semnat deja contracte de finanțare în programul Start-up Nation, dar nu au primit acces la bani și nu au putut demara cheltuieli eligibile, pentru că în contracte există o clauză suspensivă prin care s-a amânat finanțarea până la alocarea banilor în buget.

Zielele trecute ministrul Ilan Laufer a dat o instrucțiune de ridicare a clauzei suspensive, iar antreprenorii trebuie acum să semneze acte adiționale la contractele de finanțare, în acest sens.

”Prin Instructiunea nr. 2 semnata de catre Ministrul pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, pentru toate cele trei mecanisme de rambursare, respectiv mecanismul cererii de rambursare cu credit punte, mecanismul cererii de rambursare fără credit și  mecanismul cererii de plată,  începând cu data de 16.10.2017 Agentiile pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului încheie acte adiţionale pentru toate acordurile de finanțare semnate. In acest sens, rugam aplicantii care au semnat acorduri de finantare sa contacteze Agentia de care apartin (telefonic sau email) in vederea programarii pentru semnarea actelor aditionale” - a anunțat joi Direcția de Antreprenoriat și Programe pentru IMM, din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Parallax

Vizualizari
4108
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri