CZ

Cei 55.000 euro din programul Comerț: Firmele respinse pot contesta, în termenul stabilit

Thumbnail

Firmele care au cerut finanțări nerambursabile de la stat, de până la 250.000 de lei (circa 55.000 euro) în programul Comerț și Servicii, și sunt respinse pot face contestații în termen de 10 zile lucrătoare din momentul transmiterii scrisorii de respingere de către Direcția de Antreprenoriat și Programe pentru IMM din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a informat instituția, luni, într-un comunicat.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prin Direcția de Antreprenoriat și Programe pentru IMM a început din data de 30 septembrie 2017 să trimită scrisorile de respingere a planurilor de investiții depuse în vederea obținerii finanțării împreună cu motivele care au condus la respingere în cadrul Programului de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă.

Instituția guvernamentală îndeamnă aplicanții să verifice adresele de e-mail de corespondență pe care firmele respective le-au indicat în planurile de investiții electronice.
Direcția insistă ca aplicanții să verifice cu atenție mailul ”atât în rubrica de inbox cât și cea de spam”.

”Menționăm că termenul de contestare a respingerii este de 10 zile lucrătoare din momentul transmiterii scrisorii de respingere. Termenul de soluţionare este de 10  zile lucrătoare de la data primirii contestaţiei” - menționează sursa citată.

Porivit instituției, contestaţia se formulează în scris şi va cuprinde:

-        datele de identificare a operatorului economic;

-        obiectul contestaţiei, motivele de fapt şi de drept şi dovezile pe care se întemeiază;

-        semnătura reprezentantului legal.

 

Parallax

Vizualizari
944
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Calugareanu
Dan
Poate din 30 septembrie, nu 30 octombrie!
Claudiu
Zamfir
Claudiu
Zamfir
Merci frumos! 30 septembrie, am corectat. A gresit ministerul si am luat si eu asa, n-am observat, am trecut mai departe, dar vad ca au corectat si ei pe siteul aippimm.ro. bafta!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri