Adi Iacob

Premiu de 25.000 de euro la competiția “Startupperul Anului”

Thumbnail

Antreprenorii pot obține un premiu în valoare de 25.000 euro, mentorat și expunere media la competiția Startupperul Anului care are loc în aproape 60 de țări din întreaga lume.

Ediția 2018-2019 a competiției “Startupperul Anului susținut de Total” vizează sprijinirea și recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere înființată cu mai puțin de doi ani în urmă și care activează în orice industrie.

Proiectele pot fi înscrise în perioada 9 octombrie -13 noiembrie (AICI).

În fiecare țară participantă 1 , un juriu local, format din experți de la Total, specialiști în antreprenoriat, lideri și membri ai comunității de afaceri vor desemna trei câștigători.

Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum:

  • caracterul inovator
  • impactul social și comunitar
  • potențialul de fezabilitate și dezvoltare

Câștigătorii vor primi titulatura de "Startupperul Anului susținut de Total", sprijin financiar, în valoare cumulată de 25.000 euro, un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.

Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenoriatului feminin la nivel global, juriul din fiecare țară va desemna câte o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, în plus față de celelalte, este modalitatea prin care Total dorește să încurajeze cât mai multe femei să se înscrie și să participe la competiție.

Ulterior, un juriu internațional se va reuni pentru a selecta șase mari câștigători din rândul tuturor câștigătorilor de premiu I din fiecare țară unde Grupul organizează competiția Startupperul Anului.

Parallax

Vizualizari
355
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri