Redactia

4,5 milioane Euro într-o platformă de investiții în firme cu dificultăți. Fondatorii Dedeman, printre investitori

Thumbnail

Firmele cu experiență în piață, dar care întâmpină dificultăți financiare, ar putea primi investiții printr-o platformă în valoare totală de cel puțin 4,5 milioane de euro, în care sunt implicați investitori ca frații Pavăl (fondatorii Dedeman) și Dan Șucu (Mobexpert), scrie, marți, HotNews.ro.

Noua platforma de investitii  in companii cu greutati financiare a fost lansată de Casa de Insolventa Transilvania (CITR Group) și alți investitori.

Proiectul nu se adreseaza insa startupurilor, trebuie spus de la inceput, ci acelor companii care au dificultati in a ramane in piata, desi afacerea lor e una cu potential, dar firma nu e bancabila. Nu e nici fond de investitii, in sensul ca nu se face in mod necesar un exit dupa insanatosirea firmei, ci e un concept nou pe piata romaneasca, proiect lansat marti.

Platforma atrage resurse de la investitori si le distribuie catre firmele cu cu dificultati financiare sau de crestere. 2 milioane de euro sunt adusi de familia Pavăl (Dedeman), Dan Șucu a pus o jumatate de milion de euro, iar alte 2 milioane de euro vin de la CITR.

Citeste mai departe pe HotNews.ro

Parallax

Vizualizari
882
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 976
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri