Luminita Pirvu

Startup-urile cu până la 3 ani vechime pot câștiga premii în valoare de 100.000 de euro

Thumbnail

Antreprenorii din orice domeniu care știu să-și prezinte cel mai bine ideea de afacere pot câștiga premii în valoare de 100.000 de euro.Startup-uri din toată țara se pot înscrie în luna octombrie în competiția PitchDay Startarium.

Startarium dă startul înscrierilor la cea de-a doua ediție PitchDay, una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor din România. Antreprenorii din toata tara se pot înscrie pe site-ul competiției până pe 23 octombrie 2017.

După etapa de preselecție a înscrierilor online, cele mai bune 100 de startup-uri vor fi invitate la un interviu, pentru a fi evaluate de juriu în cadrul evenimentului de pe 16 noiembrie de la Auditorium Pallady București.

În urma primei runde de jurizare din ziua evenimentului, doar 10 antreprenori vor trece mai departe în finală și vor susține un pitch de 3 minute în fața unui juriu format din experți în business și investitori și a audienței de peste 500 de persoane. La finalul comeptitiei, juriul va desemna cei 3 câștigători.

Competiția se află la cea de-a doua ediție și oferă premii în valoare totală de 100.000 de euro:

  •     Locul 1 – 70.000 de euro
  •     Locul 2 – 20.000 de euro
  •     Locul 3 – 10.000 de euro

În 2016 trei startup-uri au fost premiate cu 10.000 de euro, 20.000 de euro și respectiv 70.000 de euro. Premiul cel mare a fost luat de Tracia -prima fabrică de rulote turistice și comerciale din România și din sud-estul Europei. Re.Flex, Clinica de Pediatrie Anastasia si IndexAR s-au numarat pe lista castigatorilor.

Startarium Pitch Day este un eveniment organizat de Startarium.ro, o platformă educațională și de acces la finanțare a inițiativelor antreprenoriale românești, proiect lansat de Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

 

Parallax

Vizualizari
1614
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri