Claudiu Zamfir

Se caută antreprenori români: Oportunități de finanțare și mentorat

Thumbnail

Antreprenorii români se pot înscrie, până pe 18 mai 2018, într-un program pan-european în care ar putea fi selectați pentru sesiuni de mentorat și oportunități de capital, au anunțat, joi, organizatorii programului, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Firmele își pot depune nominalizările în programul CEE-Released pe site-ul www.cee-released.com . Ediția din 2018 a CEE-Released își propune să atragă antreprenori entuziaști, investitori, business angels, burse de valori, incubatoare și presă din întreaga Europa Centrală și de Est (CEE).

Pe acest site se pot depune aplicații și nominalizări pentru cele mai bune companii early-stage, scale-up și growth din țările Europei Centrale și de Este unde se desfășoară programul: Albania, Austria, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Conform regulilor programului CEE-Released, companiile pot depune aplicațiile în numele lor, pot fi nominalizate de o terță parte sau de comitetele de nominalizare înființate în țările respective.

Nominalizarea reprezintă șansa unei companii nominalizate să fie selectată pe plan local, ca urmare a etapei următoare, printre cei 15 finaliști care reprezintă țara lor. De asemenea, va avea șansa de a deveni una dintre cele 15 companii de prestigiu, "reprezentând" întreaga regiune în cadrul primei etape a programului care se va încheia în iunie.

Începând din acest moment, CEE-Released este disponibil pe website-ul oficial al progamului: www.cee-released.com care reprezintă și un instrument în etapa actuală de transmitere a nominalizărilor. Prin intermediul formularului disponibil pe www.cee-released.com orice parte interesată poate nominaliza o companie.

CEE-Released se declară primul program transfrontalier din Europa Centrală și de Est care va oferi companiilor early-stage, scale-up și growth programe de mentorat oferite de business angels recunoscuți și experți din piață precum și oportunități de acces la capital. Programul este organizat de EBAN și Cornerstone Communications, agenție de relații cu investitorii cu prezență în Europa Centrală și de Est, amplificator de valoare și «internationalizer» regional.

Parallax

Vizualizari
1178
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri