Smile Media

Obține o finanțare de până la 100.000 EUR pentru a-ți digitaliza activitatea

dendrio

Într-o lume guvernată tot mai mult de tehnologie, rezultatele companiei tale pot depinde în mare măsură de soluțiile digitale pe care alegi să le implementezi. Digitalizarea te ajută să inovezi, să oferi servicii de calitate crescută și să simplifici procesele interne, câștigând eficiență și precizie. Astfel, ai posibilitatea să câștigi mai mulți clienți, să scalezi afacerea mai rapid și, foarte important, să îți depășești competitorii.

Ce poți face însă atunci când îți dorești să implementezi tehnologii noi în compania ta, dar nu dispui de fondurile necesare? Simplu: obții o finanțare între 20.000 și 100.000 de euro, prin care planurile tale se transformă în realitate. Dacă vrei să ai mai multe șanse să obții finanțarea, este necesar să aplici cât mai rapid din momentul aprobării programului, deoarece fondurile sunt limitate, iar cererea este mare.

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru a obține o finanțare

Finanțările oferite IMM-urilor din România sunt o șansă excelentă de a investi în modernizarea companiei tale, fără a-ți face probleme legate de buget. Pentru a putea aplica în cadrul programului de digitalizare a IMM-urilor, compania ta trebuie să îndeplinească anumite condiții:

● Să se încadreze în categoria IMM și să aibă sediul social în România;
● Să fie o companie non-IT;
● Să nu activeze în unul dintre următoarele domenii: pescuit și acvacultură, producție primară de produse agricole, prelucrare și comercializare produse agricole.

Pentru a solicita finanțarea, este necesar să te înscrii și să depui un proiect care să demonstreze cum vei folosi fondurile respective. Proiectul va fi notat în funcție de o serie de criterii, iar în funcție de punctaj vei putea obține fondurile solicitate.

Cum poți folosi fondurile oferite în programul de digitalizare

Dacă te întrebi pentru ce fel de proiecte poți folosi finanțările, te vei bucura să afli că lista este generoasă și acoperă o multitudine de soluții pentru companie:

● Achiziții de hardware TIC și tehnologii blockchain;
● Achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică, sisteme de inteligență artificială, machine learning, augmented reality, virtual reality;
● Dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor;
● Achiziționarea serviciilor cloud și IoT;

● Achiziționarea unui website de prezentare;
● Instruirea angajaților pentru a utiliza echipamentele;
● Consultanță pentru identificarea soluțiilor tehnice potrivite.

Cum te ajută Dendrio să obții o finanțare și să îți digitalizezi compania

Vrei să îți crești șansele de a obține o finanțare? Specialiștii Dendrio au deja o vastă experiență cu proiecte de digitalizare și te vor ajuta să realizezi dosarul de finanțare. Totodată, îți vor pune la dispoziție o gamă completă de servicii și produse pentru extinderea afacerii tale, într-un mediu securizat:

● Consultanță și management de proiect;
● Facilitarea unei discuții cu băncile partenere;
● Bugetare și documentație;
● Achiziționarea de hardware TIC, dispozitive și echipamente aferente;
● Achiziționarea licențelor software;
● Configurarea și implementarea bazelor de date;
● Achiziționarea sistemelor AI;
● Achiziționarea sau dezvoltarea aplicațiilor software.

Așa cum spuneam, timpul este un factor important pentru a obține finanțarea, deci nu sta pe gânduri. Ia legătura cu echipa Dendrio pentru a te asigura că ai cât mai multe șanse de a obține finanțarea prin care îți vei transforma afacerea.

Articol susținut de Dendrio

Parallax

Vizualizari
2846
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri