Claudiu Zamfir

Ministrul Finanțelor: Nu se mai înregistrează nimeni la IMM Invest cât timp nu merge site-ul

Thumbnail

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat, vineri, că nu va fi înregistrat niciun solicitant în programul de creditare IMM Invest România, pe perioada în care site-ul nu funcționează.

„De un lucru va asigur pe toti. Pe perioada cat site-ul nu functioneaza nu se inregistreaza nimeni in acest program”, a scris Cîțu pe Facebook.

El a acuzat o „ticăloșie” a unor persoane care s-ar afla „în spatele acestui atac” care ar fi cauzat picarea site-ului de înscriri IMM Invest.

„Probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu si nici romanii onesti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne asteptam la o asemenea ticalosie. Nicio problema. Continuam. Mergem inainte. Aflam cine este in spatele acestui atac si ii voi prezenta public. Nu permit nicio smecherie”, a mai afirmat ministrul.

Reamintim că site-ul de aplicații pentru programul IMM Invest, de creditare pentru firme, s-a blocat la scurt timp după începerea sesiunii de înscrieri, vineri.

Potrivit directorului FNGCIMM, la un moment dat, erau circa 9.000 de conturi înregstrate în portalul de aplicații și se introduceau „150 de cereri pe secundă” în preajma blocării site-ului.

Parallax

Vizualizari
3952
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Intercorp
H
Usor sa dea vina pe atac cibernetic decat pe incompetenta..... au folosit "journal theme" de cateva zeci de USD pt fngcimm (cel putin asa arata sursa site-ului) care si ala merge cu spatele....
poza de profil
Nicolae
Bubui
JUST! PAPAGALI...
poza de profil
Horia Eugen
Cristache
Parerea mea personala este ca nici o firma nu a reusit sa se inregistreze. Daca vreo firma s-a inregistrat, sunt firmele "lor" a smecherilor! Va rog frumos sa publicati un anunt pe site, in care cineva care s-a inregistrat sa poata sa vina sa spuna "da domne m-am inregistrat". Va spun eu ca nici o inregistrare nu putea sa treaca la atatea accesari cate spun ei ca au avut. Site-ul nu a fost deloc functional. Daca sunt cereri inregistrate in acest moment, sunt cele care s-au facut pe sub mana. Atentie ... este strict parerea mea personala. Voi cercetati si trageti singuri concluzia. Sa iasa 10 persoane din cele 150 in fata ... si sa zica cine sunt si daca au reusit acest lucru!
poza de profil
Florentin
Tudor Sima
Vrajeli ieftine! Am incercat la ora 10.00 sa accesez site-ul si nu s-a putut
poza de profil
Nicolae
Bubui
Bai CITU, bai ministrul de finante a "guvernului Orban-ZERO BARAT", asta-i program bre? Bani ptr cca 40000 firme, cand noi avem peste 500000 ? Asa intelegi tu sa "relansezi" economia? JALNIC! CA TOT CEEA CE FACI TU! Cati bani ai castigat in conturile tale off-shore, manevrand in favoarea bancilor? Ce comisioane ai primit ?
poza de profil
Ditcov
Laurentiu
Este o minciuna totala!
Cu o zi inainte de deschiderea proiectului de finantare, website-ul era activ dar nu iti puteai face un cont. Am incercat de 4 ori. De doua ori de pe mobil in reteaua Orange si de doua ori de la birou de pe calculator, fiind in alta retea.
A doua zi, in jurul orelor 10:05 - 10:10, am vrut sa incerc din nou, dar pagina web era cazuta definitiv.
Nu aveau cum sa se inregistreze 9.000 de conturi, nepermitand , website-ul, inregistrarea de conturi.
Dupa ce introduceai toate datele de inregistrare si apasai butonul de inregistrare, aparea mesajul de genul "Momentan nu este posibila creerea unui cont nou" sau ceva de genul.
Sanatate si numai bine!
P.S.
Acest program cu siguranta este facut doar pentru interesele anumitor persoane, deoarece se declara ca servarul era de la Amazon, ceea ce era aproape imposibil sa fie vorba despre un atac, datorita sistemului bun de securitate. Mai ales cand este vorba de pagini guvernamentale sau financiare!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri