Raluca Abrihan

Finanţări în valoare totală de 3,5 milioane dolari pentru startup-uri cu proiecte în domeniul inteligenţei artificiale

Thumbnail

Microsoft Ventures, în colaborare cu Madrona Venture Group, Notion Capital şi Vertex Ventures Israel organizează o competiţie cu premii totale de 3,5 milioane de dolari în finanţări de capital şi 2 milioane de dolari în credit Azure pentru startup-uri din domeniul inteligenței artificiale. Iată ce criterii trebuie sa îndeplinească firmele şi cum se pot înscrie în competiţie.

Un milion de dolari în finanţări de capital şi 500.000 de dolari în credit Azure se vor acorda câte unui startup din fiecare regiune — America de Nord, Europa şi Israel — al patrulea premiu fiind acordat pentru concepte ce folosesc tehnologii AI pentru a genera un impact social pozitiv.

Premiul AI for Good este de 500.000 de dolari în finanţări oferite de Microsoft Ventures şi 500.000 de dolari în credit Azure.

Înscrierile sunt deschise în perioada 10 octombrie – 31 decembrie 2017 pentru următoarele regiuni: Europa (EU), Israel şi America de Nord (Canada, Mexic şi S.U.A.).

Companiile vor fi eligibile pentru a candida dacă au în ziua înscrierii mai puţin de 4 milioane de dolari în capital social, finanţare şi/sau împrumuturi, şi pot prezenta un produs, serviciu sau platformă care utilizează sau intenţionează să utilizeze tehnologiile AI, aşa cum acestea sunt definite de cercetările ştiinţifice relevante.

Până la 10 finalişti din fiecare regiune vor primi şansa de a-şi prezenta personal inovaţia, fiecare concurând pentru a câştiga premiul de peste 1 milion de dolari atribuit regiunii respective.

Startup-urile vor beneficia în acest fel şi de posibilitatea de a își evalua concurență, dar şi de o potențială finanțare de la partenerii VC regionali. Regulamentul complet şi informaţiile despre competiţie pot fi găsite pe pagina de înscriere a Microsoft Ventures.

 

Parallax

Vizualizari
655
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri