Smile Media

[P] Interviu: Softul de salarizare – esențial sau nu din prima zi de existență a firmei?

Thumbnail

Ce ar trebui să conțină lista de investiții inițiale a unui antreprenor din România care vrea să-și deschidă o firmă? Un spațiu de funcționare. Câteva active fixe necesare în desfășurarea activității. Un stoc ințial de mărfuri. 

Mai trebuie ceva? Anca Cirstoiu, Division Manager Small and Medium Business la Wizrom Software, crede că lista investițiilor de la începutul activității ar trebui să includă și un soft de salarizare performant și flexibil. Am stat la o discuție cu doamna Cirstoiu pentru a înțelege de ce această achiziție este importantă pentru un IMM din România.

-Un antreprenor pornește la drum cu un buget destul de mic. Se poate include și un program de salarizare în acest buget fără a compromite alte investiții esențiale?

-Softul de salarizare, alături de o licență pentru un sistem de operare pentru computer, de exemplu, este o investiție inițială esențială. Chiar dacă este singurul angajat al firmei (ca administrator) în primele luni de funcționare, antreprenorul trebuie să își calculeze propriul salariu, să facă dovada achitării acestuia, precum și a contribuțiilor și impozitelor aferente către bugetul statului. 

Deci, salariile trebuie calculate din prima zi în care firma are activitate. Noi am dezvoltat softul de salarizare WizSalary gândindu-ne la toate etapele de existență ale unui IMM din România, de la această fază inițială.

-Așadar, recomandați instalarea programului de salarizare din faza de start-up? Puteți să ne aduceți câteva argumente?

-Salarizarea este o activitate fără de care o întreprindere un poate funcţiona. Cu cât activitatea unui business este mai automatizată și eficientizată prin tehnologie, cu atât şansele sale de succes cresc exponenţial. Pentru a face față provocărilor din piaţă, a se concentra pe strategie si decizii importante, un start-up are nevoie de la început de un soft de salarizare stabil și complet. 

-Cât de ușor poate învăța un antreprenor să utilizeze softul de salarizare WizSalary? 

-Echipa noastră asigură asistență pe durata implementării programului de salarizare, inclusiv instruirea persoanelor care vor lucra direct cu acest soft. De la început am conceput softul de salarizare WizSalary pentru a fi ușor de utilizat, chiar și de către persoane cu puțină experiență în utilizarea soluțiilor software de business.

Ideea este ca WizSalary să fie un instrument de lucru care facilitează și simplifică munca departamentului de salarizare dintr-un IMM – aceasta este filosofia Wizrom Software pentru toate produsele pe care le dezvoltăm.

-Ce beneficii aduce utilizarea softului la nivelul relaţiei angajator-angajat?

-Trecerea de la calculul manual la tehnologie îmbunătățeste relaţia angajator-angajat, în primul rând, prin eliminarea erorii umane care se poate strecura, în cazul în care salarizarea se face pe hârtie. Acest lucru se poate observa mai uşor în situaţia unui număr mare de angajaţi și, în consecinţă, a unui volum de muncă considerabil. 

În al doilea rând, folosirea unui program de salarizare complet, cum este WizSalary, ajută în organizarea eficientă a resurselor departamentului responsabil cu aceste sarcini. Organizarea mai bună înseamnă mai puţin timp pierdut în procesele de salarizare decât folosirea altor metode, deci angajaţi cu randament crescut.

În al treilea rând, crește încrederea angajatului în angajatorul care investeşte în tehnologie, dovedind transparență și seriozitate prin folosirea unui program de salarizare stabil.   

-Un aspect definitoriu pentru mediul de afaceri din țara noastră este modificarea frecventă a legislației muncii. În acest sens, care este politica Wizrom Software de actualizare a softului de salarizare WizSalary?

-Achiziţia WizSalary implică un serviciu de update prompt și eficient a acestui program de salarizare. La fiecare modificare legislativă cu impact, utilizatorul este informat din timp că urmează o actualizare pentru WizSalary. Acest program funcţionează perfect conectat la orice decizie normativă care vine din partea instituţiilor abilitate.    

Pe lângă softul de salarizare WizSalary, Wizrom Software dezvoltă un portofoliu complet de solutii software care vă ajută să luați cele mai bune decizii în afaceri. Vizitati www.wizrom.ro sau solicitați oferte personalizate la adresele de email sales@wizrom.ro si office@wizrom.ro sau la numărul de telefon +40 741 205 604.

Parallax

Vizualizari
1020
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri