Claudiu Zamfir

Se fac înscrieri: Estonienii caută startup-uri IT românești și oferă 55.000 Euro sprijin

Thumbnail

Un acelerator de afaceri din Estonia invită startup-urile IT românești să se înscrie în noul său program dedicat tehnologiilor software-as-a-service (SaaS), pentru șansa de a obține sprijin de 55.000 de euro plus posibilitatea de a atrage noi investiții de până la 250.000 de euro, după finalizarea programului.

Înscrierile în programul de accelerare Wise Guys SaaS - Tallinn se fac AICI până pe 3 februarie 2022, au anunțat organizatorii, într-un mail transmis StartupCafe.ro în atenția antreprenorilor români.

Se caută startup-uri care dezvoltă tehnologii SaaS destinate companiilor, cu tracțiune inițială, cu un produs minim viabil (MVP) și cu o echipă care are ambiții globale.

În urma unui proces de selecție vor fi admise anumite echipe într-un program de 5 luni care va începe în martie 2022, la Tallinn. Startup-urile acceptate vor obține o investiție inițială de 55.000 de euro (din care 30.000 de euro în bani și 25.000 de euro în servicii aferente programului). În schimb, firmele vor ceda 9% din business către acceleratorul Wise Guys.

În urma programului de accelerare, care va oferi acces la peste 250 de mentori, startup-urile vor avea și oportunitatea de a atrage noi investiții, de până la 250.000 de euro.

 

Wise Guys SaaS-Tallinn by claus_44 on Scribd

Parallax

Vizualizari
3833
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri