Denisa Crăciun

Înscrieri: Competiție cu premii totale de 100.000 EUR pentru antreprenorii români

Afaceri franciza 2023

Antreprenorii români se pot înscrie într-o competiție de idei de afaceri care pune la bătaie premii în valoare de 100.000 EUR.

Înscrierile în competiția Startarium „Românii sunt antreprenori” se fac AICI, până pe 12 noiembrie.

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția va avea loc pe 29 noiembrie 2023 și aduce noi categorii: votul de popularitate („Ideea ta”), în care participanții trebuie să își prezinte ideea de afacere printr-un video de maximum 60 de secunde, dar și categorii dedicate afacerilor la început de drum și celor cu operațiuni în desfășurare.

Astfel:

  • În categoria „Ideea ta” se poate înscrie orice antreprenor care are o idee de afaceri în care crede. Se vor acorda 10 premii x 1000 EUR celor care vor strânge cel mai mare număr de voturi. 
  • Pentru firmele existente, organizatorii evenimentului au creat două categorii distincte: cea de startupuri („Startup”), pentru companii cu o vechime între 1 și 3 ani, și cea de operațiuni în derulare („Running ops”), dedicată afacerilor mai mult de 3 ani de activitate.

Din totalul înscrierilor, juriul va selecta 35 de afaceri în categoria de Startup și 21 în categoria Running Ops, care vor intra în semifinală. În ziua marelui eveniment, 7 finaliști din fiecare categorie își vor susține pitch-ul în fața juriului.

Dintre aceștia, juriul va selecta câte 2 câștigători per categorie, care vor primi premii totale în valoare de 90.000 EUR, nerambursabili. Competiția este inițiată de Impact Hub Bucharest.

Parallax

Vizualizari
945
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri