Smile Media

[P] Industria, beneficiara garanțiilor emise de FNGCIMM în programul Start-up Nation

Thumbnail

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) estimează că, până la sfârșitul acestei luni, va încheia procesul de garantare a creditelor de prefinanțare pentru proiectele calificate în programul Start-up Nation 2017 (SUN).

Aproape 4.800 de garanții au fost acordate antreprenorilor români care au contractat credite bancare dedicate finanţării proiectelor aprobate în cadrul SUN. Săptămâna trecută, în procesul de analiză al Fondului rămăseseră aproximativ 200 de dosare de solicitare garanții. Majoritatea garanțiilor au fost acordate întreprinzătorilor care activează în industria prelucrătoare, aproape 2.500, reprezentând 55% din totalul proiectelor garantate de Fond. 12% din totalul garanțiilor atribuite de FNGCIMM au fost distribuite activităților creative, 10% industriei IT, 5% au fost acordate întreprinzătorilor din zona serviciilor și asistență socială.

Programul Start-up Nation a demarat anul trecut, când un număr de peste 19.000 de firme au intrat într-o concurență acerbă pentru obținerea de credite nerambursabile din partea statului român.

 

Parallax

Vizualizari
98
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri