CZ

300.000 Euro, investiții potențiale: Oportunitate pentru antreprenori români IT&C la un incubator de afaceri din Europa

Thumbnail

Antreprenori și inovatori din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, inclusiv din România, sunt invitați să se înscrie la selecția pentru accesul într-un program de incubare susținut de o mare companie geramnă de telecomunicații, în care se pot obține investiții potențiale de până la 300.000 de euro, au informat organizatorii, într-un comunicat transmis joi StartupCafe.ro.

Incubatorul de afaceri susținut de Deutsche Telekom, hub:raum Low Latency Prototyping, primește înscrieri până pe 13 noiembrie 2017, pe site-ul oficial, AICI.

Programul, care se va derula la Cracovia și la Berlin, își propune să sprijne utilizarea tehnologiei Edge Computing pentru a promova dezvoltarea unor cazuri inovatoare de folosire a  internetului de mare viteză 5G în Europa, care nu este disponibil încă pe piață.

Domeniile urmărite de incubatorul de afaceri sunt:

  • Computer vision/ image recognition
  • Teleoperare/ teleprezență
  • Cross robot / object interactions
  • Localizare simultană și cartografiere
  • Servicii cognitive (speech recognition, de exemplu)
  • Controlul dronelor în timp real
  • Managementul lanțului de aprovizionare
  • Realitate virtuală și realiate augmentată

Incubatorul este destinat firmelor mature, precum și antreprenorilor și inovatorilor care văd prin proiectele lor potențialul și nevoia de rețele de latență redusă și de calcul ca fundament pentru capacitățile de 5G.

De asemenea, ”hub:raum Low Latency Prototyping oferă posibilitatea start-upurilor, partenerilor business-to-business și universităților să exploreze, dezvolte și testeze soluțiile care au nevoie de latență redusă într-un stadiu incipient” - mai spun organizatorii.

Potrivit organizatorilor, antreprenorii care vor fi admiși în incubatorul de afaceri vor putea obține investiții potențiale de până la 300.000 de euro, precum și suport financiar pentru proiectul pilot.

De asemenea, antreprenorii acceptați vor avea șansa să aplice propriile soluții pentru clienți Deutsche Telekom și vor primi susținere pentru accesul la piețe, mai spune incubatorul de afaceri.

Parallax

Vizualizari
997
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri