Claudiu Zamfir

Se caută idei de afaceri inovatoare, premii de 20.000 euro în România

Thumbnail

Tinerii antreprenori din România se vor putea înscrie la o competiție de idei de afaceri inovatoare în domenii diverse, de la agricultură la medicină, cu premii totale de 20.000 de euro.

Pe 4 martie 2020, începând cu ora 18.00, la V7 Startup Studio (Strada George Enescu Nr.11), se va lansa oficial Future Makers 2020, program educaţional de antreprenoriat pentru 2.000 de tineri. Înscrierile au loc AICI, au anunțat organizatorii, luni, într-un comunicat transmis StrtupCafe.ro . Sunt așteptați aplicanți cu vârste între 18 şi 29 de ani.

Ideile trebuie să fie soluţii concrete la provocările pe care viitorul ni le pregăteşte. Fie că vorbim de viitorul în agricultură, medicină, turism, comerţ sau alte domenii, ideile de afaceri trebuie să fie realiste şi să genereze impact în comunitatea vizată.

Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro și prezentarea finală va avea loc în 18 noiembrie, în cadrul Future Summit.

Programul este finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte a rețelei globale de organizații de tineri a World Economic Forum, şi de Social Innovation Solutions, organizație de sprijin pentru inovare şi antreprenoriat social.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Parallax

Vizualizari
446
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri