Smile Media

Future Space Accelerator din Varșovia caută startup-uri nou înființate din domeniul aerospațial. Înscrieri până pe 30 iunie 2019 - webPR

Thumbnail

Dacă doriți să luați legătura cu actorii globali ai pieței spațiale și aerospațiale, să obțineți recunoaștere și investiții, atunci cu siguranță trebuie să analizați cea mai nouă inițiativă a companiei Airbus și a partenerilor săi, care și-a lansat în Varșovia programul de dezvoltare accelerată a start-up-urilor, de unde vor explora întreaga piață ECE.

Pentru participare la program vor fi selectate cele mai bune inițiative ale întreprinderilor nou-create, care vor fi dezvoltate și lansate pe piețele internaționale.

Aici puteți să vă înscrieți în programul Future Space Accelerator

Cererile de înscriere pot fi depuse până la 30 iunie.

Future Space Accelerator este un program unic de dezvoltare accelerată a întreprinderilor nou-înființate din ECE.  Caracterul său unic constă în concentrarea pe produsele și soluțiile propuse de întreprinderile nou-create, care ar putea fi aplicate în domeniul aerospațial și tehnologia spațială.

Acest program de dezvoltare accelerată, însă, nu se limitează doar la domeniul aerospațial și caută inovatori și antreprenori din mai multe domenii ale inovației.

Cerința obligatorie este de a avea cel puțin un prototip al produsului. 

Ce soluții tehnologice sunt eligibile?

 • analiza datelor și procesarea imaginilor,

 • digitalizarea și internetul obiectelor,

 • realitatea virtuală și augmentată,

 • inovația proceselor din cadrul lanțurilor de aprovizionare și gestionarea aeroporturilor,

 • industria jocurilor,

 • dronele,

 • soluțiile de mobilitate pentru a îmbunătăți confortul pasagerilor 

Acceleratorul caută inovații ce pot fi aplicate  în domeniul vast al industriei aerospațiale. Cel mai simplu mod de a afla aceste lucruri este de a vă înscrie la program până la 30 iunie.

„Noi credem în cooperarea dintre corporații și întreprinderile nou-înființate și am demonstrat acest lucru de nenumărate ori. Cu toate acestea, Future Space Accelerator este un program sută la sută original și diferit: vom fi o parte din progresele tehnologice, apropiindu-ne și mai mult de extinderea lumii noastre în spațiul cosmic”, a declarat Jolanta Kokosińska, Parteneră la PwC Polonia.

De asemenea, este foarte important faptul că, deși programul își are sediul la Varșovia, întreprinderile nu vor trebui să se mute fiindcă pot lucra și de la distanță.

Sprijin de la companii mari din industria aerospațială

Programul este susținut de cei mai importanți actori de pe piață și inovatori în domeniul spațial, printre care:

 • Airbus - liderul mondial în domeniul aviației, cu o istorie de 50 de ani de inovație 

 • SatRevolution - prima companie de succes din Polonia în domeniul echipamentelor pentru sateliți, care și-a dezvoltat și lansat cu succes nanosatelitul în spațiu,

 • Cleanproject - o companie poloneză inovatoare specializată în construcția de instalații industriale și laboratoare pentru procese tehnologice avansate de producție și cercetare din întreaga lume, în special pentru industria spațială

 • PwC - consultanți în domeniul creșterii și inovării în afaceri, recunoscuți la nivel mondial pentru experiența lor, viziunea globală și succesele dovedite în ceea ce privește extinderea întreprinderilor nou-înființate și afacerilor. 

Future Space Accelerator le oferă întreprinderilor nou-înființate din ECE acces direct la infrastructură, know-how și experți interesați să testeze și dornici să implementeze soluții de ultimă oră în cadrul organizațiilor lor, precum și să promoveze inovația de avangardă în rândul partenerilor lor din întreaga lume. 

„Future Space Accelerator este un program perfect pentru schimbul de idei cu oamenii din industrie, spune Jerzy Kustra, Director Executiv al Cleanproject. În cadrul programului Future Space Accelerator ne dorim să creăm noi istorii de succes”, adaugă acesta.

În luna august va fi anunțată lista scurtă de startup-uri care vor începe colaborarea cu partenerii programului. Antreprenorii vor petrece următoarele luni lucrând de la distanță și pregătindu-și argumentarea economică a proiectului împreună cu mentori și specialiști din companiile ce susțin Future Space Accelerator.

Pe parcursul acestei perioade startup-urile și antreprenorii vor avea acces la resurse și know-how unic. În ziua prezentărilor, care va avea loc în decembrie 2019, startup-urile participante vor avea ocazia să își prezinte proiectele și argumentarea economică a acestora în fața potențialilor clienți și investitori. 

 

Parallax

Vizualizari
573
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri