Claudiu Zamfir

Antreprenori români pot obține fonduri nerambursabile de 45.000 Euro de la un accelerator de afaceri din Polonia

Thumbnail

Start-upuri din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, vor putea obține finanțări nerambursabile de până la 45.000 de euro în cadrul unui accelerator de afaceri din Polonia, destinat ideilor de business axate pe Fin Tech (tehnologii financiare), au anunțat organizatorii.

Antreprenorii interesați să candideze pentru un loc la acceleratorul Huge Thing, ediția a V-a, pot să se înscrie pe site-ul oficial, AICI, până pe 17 septembrie 2017.

Programul de accelerare este organizat de SpeedUp Group și Alior Bank, cu sprijinul Agenției Polone pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, și este prevăzut să se desfășoare la Varșovia, la The Brain Embassy, timp de 4 luni, până pe 28 martie 2018. Programul se va finaliza cu un demo day.

Startupurile care vor fi admise la accelerator, în urma procesului de selecție, vor putea obține donații de până la 45.000 de euro, pentru dezvoltarea ideii de business. Acceleratorul nu percepe nicio taxă și nici părți sociale din firme - asigură organizatorii.

De asemenea, Huge Thing NU asigură cazarea și nici mesele pentru antreprenorii participanți.

Procesul de recrutare a fost împărțit în trei etape ulterioare: colectarea cererilor, interviuri, program de pre-accelerare.

Programul de accelerare în sine este alcătuit din două etape: primul se axează pe utilizarea metodei Lean Startup pentru a dezvolta strategiile de businss ale proiectelor, iar al doilea este orientat mai mult spre ieșirea pe piețele externe și pe globalizare. În plus, sunt prevăzute și deplasări în alte țări.

În programul de accelerare Huge Thing se pot înscrie start-upuri din Europa Centrală și de Est, care au deja un produs viabil (MVP - Minimal Viable Product).

Aplicanții trebuie să fie firme Fin Tech (tehnologii financiare) din domenii ca:

  • Blockchain,
  • Plăți (electronice),
  • Marketing dgital,
  • Bankassurance (asigurări bancare),
  • Inteligență artificială,
  • Realitate virtuală și realitate augmentată,
  • Open API , Open banking,
  • Internet of Things,
  • Social Banking.
Parallax

Vizualizari
2652
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri