Redactia StartupCafe.ro

Finanțări BT pentru firme românești, printr-un împrumut de 25 milioane EUR accesat de la BERD

Thumbnail

BT primește un împrumut de 25 de milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, sumă cu care vor fi susținute financiar companiile afectate de războiul din Ucraina -  a anunțat Banca Transilvania.

Finanțarea face parte dintr-un program al BERD de 2 miliarde de euro pentru sprijinirea țărilor și companiilor afectate direct și indirect de război.

De asemenea, Banca Transilvania amintește că este alături de ucraineni de la începutul razboiului și se implica prin susținerea acestora cu soluții financiare, oferte de angajare, donații si comunicare în ucraineană.

BT are capital majoritar românesc și este cea mai mare bancă din România.

În perioada ianuarie–iunie 2022, Banca Transilvania a acordat aproape 140.000 de credite persoanelor fizice și companiilor, în valoare de 14,17 miliarde lei.

În 2022, BT a fost cel mai mare partener în programele guvernamentale IMM Invest şi AGRO IMM Invest, precum și în alte scheme de garantare pentru IMM-uri lansate în 2022 (RURAL INVEST, IMM PROD, GARANT CONSTRUCT), cu o valoare totală finanțată de peste 2,8 miliarde lei.

Parallax

Vizualizari
2120
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri