A.M.

80 mil. dolari finantări pentru startupuri de tehnologie ce dezvolta aplicatii compatibile cu Slack

Imagine principala
80 mil. dolari pentru startupuri de tehnologie ce dezvolta aplicatii compatibile cu platforma Slack

Compania americana Slack, ce dezvolta o platforma de comunicare pentru angajatii din companii si evaluata la peste trei miliarde dolari, a anuntat crearea unui fond de investitii ce vizeaza finantarea startupurilor ale caror produse sunt compatibile cu serviciul sau.


Potrivit companiei, noul fond de investitii, cu un disponibil de 80 milioane dolari, creat in colaborare cu fonduri de venture capital precum Accel Partners, Andreessen Horowitz, Index Ventures, are ca scop ajutarea startupurilor de tehnologie ce dezvolta produse complementare platformei Slack si vine in ajutorul celor in cautare de investitori, motivand ca, la randul sau, Slack a dus lipsa de finantari in stadiile incipiente.


De la lansarea Slack, la inceputul anului 2013, compania a “ridicat” finantari de peste 320 milioane dolari, printre care si ultima runda, de 160 milioane dolari, in luna aprilie, ce i-a crescut evaluarea la aproximativ trei miliarde dolari.


Noua initiativa este centrata pe interfata de programare (API) ce permite dezvoltatorilor sa-si conecteze propriile aplicatii la serviciul de mesagerie al Slack. De altfel, recent, compania a anuntat ca peste 150 de aplicatii “aprobate” au acces la platforma sa, inclusiv din randul companiilor mari precum Twitter, Google, Dropbox sau Uber.


Sursa: Fortune.

Parallax

Vizualizari
20
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri