Claudiu Zamfir

Se fac donații, prin aplicația BT Pay, pentru copii și tineri bolnavi

Thumbnail

Asociația Little People România şi Banca Transilvania lansează programul „Sunt OK!”, prima platformă de teleterapie dedicată copiilor și tinerilor bolnavi, prin intermediul căreia sunt oferite sesiuni de terapie online.

Donațiile pot fi făcute prin aplicația BT Pay, prin transfer de bani către numărul de telefon 0758.380.000, pus la dispoziție de Asociația Little People pentru această campanie. Comisionul este zero pentru donatiile facute prin cardul de credit.

„Sunt OK!” oferă acces la o platformă online prin care copiii și tinerii afectați de cancer pot beneficia de la distanță de ședințe de psihoterapie, ori de cate ori au nevoie și oriunde s-ar afla în țară, menționează Banca Transilvania, pe blog.

Teleterapia este similară psihoterapiei din cabinet, însă este mai comodă și mult mai ușor de ajuns la ea.

Asociația Little People are grijă anual de peste 1.800 de pacienți din țară, precum și de 900 de tineri care au finalizat tratamentul și care beneficiază de programe de integrare socială.

„Hai să ajutăm tinerii și copii cu afecțiuni oncologice să spună: Sunt OK! Donează pentru platforma de teleterapie și ajută-i să beneficieze de psihoterapie. Te-ai gândit ce se ascunde în spatele acestor cuvinte atunci când sunt rostite de pacientii bolnavi de cancer sau cei care au reușit să învingă boala? Ce zici dacă împreună schimbăm sensul afirmației sunt OK!? Nouă ne place foarte mult ideea unei platforme de teleterapie, însă avem mare nevoie și de ajutorul vostru”, mai spune BT pe blogul său.

Parallax

Vizualizari
139
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri